Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nedavno je proslavio 60 godina

Maradona se bori za život? Ima krvarenje na mozgu, hitno će ga operirati

Argentinac je završio u bolnici samo tri dana nakon što je proslavio 60. rođendan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako javljaju brojni svjetski mediji, legendarni nogometaš Diego Maradona nalazi se u teškom stanju i trenutno je u bolnici.

Maradona navodno ima krvarenje na mozgu i liječnici  će ga hitno operirati kako bi mu spasili život. 

Marijan Kustić, izvršni direktor HNS-a Ovo je novi stadion Hrvatske? Koštao bi 60 milijuna eura: ''Rok izgradnje je maksimalno tri godine'' divider

Argentinac je završio u bolnici samo tri dana nakon što je proslavio 60. rođendan, a zadnjih dana se osjećao jako loše. 

"Operirat ću ga. Radi se o rutinskoj operaciji", izjavio je liječnik Leopoldo Luque. na konferenciji za novinare u klinci sjeverno od Buenos Airesa.

''Moj otac je hospitaliziran jer prolazi kroz niz emotivnih problema. Ne postoji fizička bolest zbog koje je u bolnici. Napravio je puno pogrešaka u životu i mnogi su mu ih oprostili, ali on se i dalje ne osjeća dobro. Suočava se s onime što se dogodilo. Njegov glavni cilj je zadržati obitelj na okupu. Po prvi puta svi smo ujedinjeni oko toga da njemu bude dobro. Stvari se popravljaju, ali to se sve događa polako. Moj otac je u bolnici jer je pokleknuo pred poviješću i to je jedina istina'', objavio je je njegov sin Diego Sinagra.

gol expired Kandidati za novog trenera i sportskog direktora Hajduka: Bivši Vatreni vraća se na Poljud!? divider

Maradona je početkom prošlog tjedna završio u samoizolaciji zbog kontakta s zaraženom osobom, ali se ipak pojavio u petak na svoj rođendan na utakmici Gimnasije, kojoj je trener. Tada je čuveni Argentinac napustio stadion pridržavajući se za dvojicu tjelohranitelja i izgledao je jako slab.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider