Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imao poruku i za Napoli

Maradona poslao poruku svima koji misle da je bio jedanaesterac za Real: ''I ja bih to učinio''

Diego Armando Maradona pozvao je Napoli da osvoji Scudetto, ali je također podupro Juventus u polemici oko spornog jedanaesterca protiv Reala u četvrtfinalu Lige prvaka.

Diego Maradona (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Diego Maradona javio se u putem video Instagrama iz Argentine i prokomentirao aktualna zbivanja u talijanskom i europskom nogometu, točnije Juventusova prosvjedovanja nakon kontroverznog jedanaesterca na Bernabeuu.

''To nije bio jedanaesterac'', rekao je Maradona te nastavio:

''Lucas Vasquez je bio prisiljen odglumiti. Bio je pored Gigija Buffona i Benatije, koji je dolazio s leđa i pokušao ukrasti loptu. Vasquez se jednostavno pustio da padne...''

''Imajte to na umu, i ja bih to učinio u takvim okolnostima'', nadodao je legendarni Argentinac.

Maradona je inače sinonim za Napoli, s njim je osvojio dvije Serie A i ponovno je poželio dobre rezultate svojim nasljednicima, koji se ove sezone bore s Juventusom za Scudetto.

''Ja živim, sanjam i plačem s ljudima Napulja svaki dan. Sada smo na -4 od vrha, da vidimo što će se dogoditi. Vidjet ćemo hoće li Juventus nakon ispadanja od Reala mentalno pasti ili umjesto toga izvući više snage'', objasnio je Argentinac.

''Nadam se kako im možemo uzeti titulu. Nema drugih momčadi koje im mogu zaprijetiti. Milan, Inter i Roma grade, ali već pet godina govore da se vraćaju na vrh i to se nikad ne dogodi'', zaključio je Maradona.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider