Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Na tribinu sa ženom..."

Buffon "ubio" suca: "Tamo gdje bi mu trebalo biti srce, njemu stoji kanta za smeće"

Legendarni Talijan nije birao riječi prilikom osvrtanja na suca Michaela Olivera.

Galerija Buffon i suigrači protestiraju sucu Oliveru (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Gianluigi Buffon (Foto: AFP) Igrači Juventusa okružili suca Olivera (Foto: AFP) +2 Oliver dosudio penal za Real protiv Juventusa (Foto: AFP)

Kao igrač koji je bio najbliže duelu Medhija Benatije i Lucasa Vazqueza, Gianluigi Buffon potpuno je poludio na odluku engleskog suca Michaela Olivera da u trećoj minuti sudačke nadoknade dosudi jedanaesterac za Real Madrid protiv Juventusa.

Legendarni Gigi sasvim je izgubio živce i nasrnuo s leđa na Olivera koji mu je pokazao izravni crveni karton, u njegovoj vjerojatno posljednjoj utakmici u Ligi prvaka jer bi se ovog ljeta trebao oprostiti.

Poslije utakmice Buffon je otvorio dušu...

"Za dosuditi tako dvojbeni, super dvojbeni penal neposredno uoči završetka utakmice i uništiti sav trud momčadi koja je dala apsolutno sve - morate, na mjestu gdje ljudima stoji srce imati kantu za smeće. Ako ste čovjek, onda ne možete na ovakav način odlučiti o eliminaciji, s ovakvom odlukom. To je pitanje senzibiliteta, morate znati gdje ste, tko igra i da ne zabrljate", pričao je Buffon:

"Da biste sudili ovakvu utakmicu, morate imati osobnost. Ako to nemate, onda radije otiđite sa svojom ženom i djecom na tribinu jesti krumpiriće", poručio je Gigi.

Zidane: Buffon ovo nije zaslužio

Podršku je talijanski vratar dobio i od Zinedinea Zidanea.

"Buffon ovo nije zaslužio, ali nažalost ne možemo to promijeniti. To neće promijeniti ono što Buffon jest, što je sve postigao i kakav je. Rekao sam mu to nakon utakmice, on je fantastičan igrač i samo treba razmišljati o svemu postignutom u svojoj karijeri. Šteta ako mu je ovo zadnji nastup u Ligi prvaka, nadam se da će razmisliti o tome da ostane još jednu sezonu", izjavio je trener Reala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider