Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez dlake na jeziku

Bivši trener Real Madrida oštro kritizirao Koemana

Manuel Pellegrini oštro je kritizirao novog trenera Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši trener Real Madrida i Manchester Cityja Manuel Pellegrini (66) oštro je kritizirao novog trenera Barcelone Nizozemca Ronalda Koemana zbog načina na koji je prekrižio urugvajskog napadača Luisa Suareza.

Koeman je navodno u kratkom telefonskom razgovoru kazao Suarezu da na njega ne računa i poručio mu da potraži novi klub.

"Koeman je pokazao nedostatak poštovanja prema Suarezu obavijestivši ga o tome telefonom. Čuo sam da je razgovor trajao 60 sekundi," kazao je 66-godišnji čileanski stručnjak za ESPN.

"Tijekom karijere sam više puta prekrižio neke igrače, ali ne telefonski. Trener mora imati snage lice u lice razgovarati s igračima," dodao je Pellegrini, koji je u srpnju ove godine preuzeo Real Betis.

Suarez je u Barcu stigao 2014. iz Liverpoola za 82 milijuna eura. U dresu katalonskog velikana upisao je 283 nastupa te postigao 198 golova, a pritom je osvojio 13 trofeja, pri čemu jednu Ligu prvaka i četiri prvenstva.

Urugvajac je jedan od četvorice igrača koje je Koeman obavijestio da je njihovo vrijeme u klubu gotovo, a među njima je navodno i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider