Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rastanak je blizu?

Neuer stao u obranu Hrvata pa dobio kaznu: Bayern ga žestoko opalio po džepu

Manuel Neuer sasuo je paljbu na rukovodstvo Bayerna zbog trenera vratara Tonija Tapalovića.

Manuel Neuer (Foto: Afp)

Nema kraja nevoljama za njemačkog vratara Maneula Neuera.

Osim što se na skijanju teško ozlijedio i otpao za cijelu sezonu, vratar Bayerna je dao neovlašteni intervju u kojem je sasuo paljbu na rukovodstvo kluba jer su prekinuli suradnju s trenerom vratara, ali i njegovim kumom Tonijem Tapalovićem.

To se, naravno, ni najmanje nije svidjelo čelnim ljudima bavarskog kluba koji su mu poručili da takvim istupima ruši ugled kluba. Zbog toga su mu pripremili kaznu u iznosu jedne bruto mjesečne plaće – 1,6 milijuna eura, piše Bild.

Otprije je bilo poznato da će mu oduzeti kapetansku traku, a u svakom slučaju posljednji potez klupskog rukovodstva mogao bi još više razjariti Neuera, koji bi na ljeto mogao napustiti Bavarsku.

Neuera strašno pogodio odlazak Hrvata

"Bio je to strašno jak udarac za mene. O njegovu su me otkazu obavijestili klupski službenici. Stiglo je to niotkud. Za Tonija je također bilo iznenađenje. Nisam razumio što se događa. Jako me pogodilo. To je bila najbrutalnija stvar koju sam iskusio u karijeri, kao da mi je netko iščupao srce", počeo je razočarani njemački vratar pa dodao:

Ante Čačić Čačićev inat: "Ljubičić na lijevom beku je njegov srednji prst svima" divider

"Veliko razočaranje. Ovdje se radi o ljudskoj strani stvari, načinu na koji se postupalo s cijenjenim zaposlenikom. U Bayernu želimo biti drugačiji, želimo biti obitelj. A onda se dogodi nešto što nikad prije nisam doživio.

Tužna stvar za sve, klub, Tapu, za stožer i sve golmane, uključujući i mene. Ipak, s jedne sam strane čovjek, a s druge profesionalac", rekao je legendarni Nijemac za The Athletic.

Neuer je zbog Tapalovića zavolio Hrvatsku i zbog toga svakog ljeta dolazi u Lijepu Našu na odmor.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider