Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gdje su eksperimenti?

Čačićev inat: "Ljubičić na lijevom beku je njegov srednji prst svima"

Dinamo je izgledao prilično jalovo u drugom poluvremenu utakmice sa Slaven Belupom, ali trener Ante Čačić nije napravio ništa kako bi to promijenio, smatraju u podcastu Utakmicu po utakmicu.

Hrvatski prvak Dinamo u prošlom kolu SuperSport HNL-a odigrao je samo 1:1 sa Slaven Belupom. U drugom dijelu debeli autsajder bio je čak i bliži pobjedi na teškom terenu u Koprivnici, ali na sreću Modrih Livaković nije morao drugi put po loptu u mrežu.

Međutim, taj rezultat ide na dušu treneru Anti Čačiću čiji odgovor na lošu igru njegovih su bile pozicijske zamjene.

"Dinamo je od ovih šest odigranih poluvremena u jesenskom dijelu, odigrao samo jedno na svojoj razini, ono prvo protiv Lokomotive. Sve ostalo je bilo ispod razine, uvažavam da nije bilo nekoliko senatora i nositelja igre, ali hoćemo li vidjeti kakav eksperiment, hoćemo li dočekati koji pokušaj prilagodbe, a da nije pozicijska izmjena.“

"Što Ljubičić na lijevom beku radi trenutačno, a da Štefulj ne bi mogao. Taj Ljubičić na lijevom beku je srednji prst Čačića svima. Neće ga maknuti što god drugi govorili“, rekao je Ivan Ljubić pa nastavio:

"Dalje, Drmić ti zabije poslije tri mjeseca, znamo što znači za strijelca kad zabije, to je potpuno drugačiji mentalni sklop. Poslije svega toga on ga izvadi u 64. minuti i uvede Petkovića. Bočkaja je izvadio s tog lijevog krila, on je ipak dodao za taj prvi gol, bilo je živosti na toj lijevoj strani, ali on ga je izvadio.“

Sve o toj temi, ali i ostalim aktualnostima iz 20. kola SuperSport HNL-a pogledajte u 22. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider