Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pišu talijani

Mandžukić se osim s Man Unitedom dogovorio s još jednim posrnulim velikanom?

Talijanski mediji sele Marija Mandžukića svakog dana u novi klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gdje će Mario Mandžukić nastaviti karijeru, jedna je od zabavnijih tema u talijanskim medijima u danima reprezentativne stanke. Nakon što su već pisali kako je dogovorio osobne uvjete s Manchester Unitedom o mogućem transferu ove zime, sada pak legendarni Hrvat ima novu opciju.

S Manchesterom ga se povezivalo i u kontekstu dolaska novog trenera Maxa Allegrija na Old Trafford, koji ga je znao dobro iskoristiti u Juventusu. Sada se pak povezuje s rivalom Milanom.

Ole Gunnar Solskjaer (Foto: AFP) Veliki remont u ManUtd-u: Cilj čak šest igrača u iduća dva prijelazna roka, zna se i prioritet divider

Milanski dnevnik Il Giornale piše kako je Mandžukić dogovorio osobne uvjete i s klubom u kojem je jedan od čelnika i Zvonimir Boban.

Dogovaranje osobnih uvjeta znači da je igrač spreman doći u taj klub te da je s njegove strane sve dogovoreno, ali sve ovisi o samom dogovoru trenutačnog i mogućeg novog kluba. U ovom slučaju Mandžo je riješio i s Unitedom i Milanom pitanje plaće, a vidjet ćemo s kime će se ove zime dogovoriti Juventus.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider