Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gori pod petama

Veliki remont u ManUtd-u: Cilj čak šest igrača u iduća dva prijelazna roka, zna se i prioritet

Manchester United planira potrošiti veliki novac u iduća dva prijelazna roka, jer cilja dovesti čak šest igrača.

Ole Gunnar Solskjaer (Foto: AFP) (Foto: Afp)

James Maddison, Saul Niguez i Moussa Dembele nalaze se među šest prvoligaških igrača za koje se Manchester Uniteda nada da će ih dovesti u sljedeća dva prijelazna roka.

Momčad Ole Gunnara Solskjaera loše je otvorila novu sezonu te je već sada jasno kako ovaj sastav treba nadogradnju u svakom smislu. United iza sebe ima najgori početak sezone u 30 godina pa klupska hijerarhija planira brzo djelovati.

Međutim, ManUtd je u prošlosti znao potrošiti veliki novac i ništa ne napraviti pa se podrazumijeva da igrači koje želi dovesti budu ciljana pojačanja. A spominje se čak šest igrača koji bi odmah mogli uskočiti u prvi sastav.

Hrvatska u ždrijebu (Foto: AFP) Ždrijeb skupina za Euro 2020. bit će najčudniji u povijesti, a moguće je i da se ponovi divider

Gledajući po pozicijama, to će vjerojatno biti podijeljeno na dva napadača, dva centralna veznjaka , lijevog beka i stopera. United je tijekom ljeta već potrošio oko 150 milijuna funti na Harryja Maguirea, Aarona Wan-Bissaku i Daniela Jamesa.

United je postigao samo sedam golova u posljednjih deset utakmica pa će prema tome par novih napadača biti prioritet, s nadom da se barem jedan može priključiti već u siječnju. Jedan od igrača koji je dosta povezivan s Crvenim vragovima je hrvatski napadač Mario Mandžukić.

Stručni štab također želi dovesti Leicesterovog veznjaka Maddisona i Atleticovog Nigueza, a pozicija lijevog beka je problematična dok se Luke Shaw bori s ozljedama.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider