Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nabio je mišiće

Mandžukić nije spreman? Sve je utišao slikom iz teretane, nikad jače nije izgledao

Mandžukić se mjesecima priprema u Zagrebu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Mandžukić je jedan od rijetkih svjetskih zvijezda koji i dalje nemaju klub. Mandžukić je ovog ljeta napustio Katar i vratio se u Zagreb gdje čeka novi transfer.

Bivšeg hrvatskog reprezentativca povezivalo se s mnogim klubovima, prijelazni rokovi su i završili, no on i dalje može potpisati za bilo koji klub jer je slobodan igrač i europski velikani ga mogu dovesti bez odštete.

gol expired Težak udarac za Dinamo i Vatrene: Evo tko je večeras propustio trening Modrih divider

Mandžukića se ozbiljno povezivalo sa Sampdorijom, no Siniša Mihajlović rekao je da ne želi strijelca najvažnijeg gola u hrvatskoj povijesti jer nije spreman prema njegovom mišljenju.

"Neću uzeti igrača samo da ga uzmem, čak ni kad se radi o Mariju. On nema ugovor, ali već neko vrijeme nema ni utakmicu pa bi mu trebalo mnogo vremena da se spremi i uklopi. Ne bi nam odmah pomogao", rekao je trener talijanskog kluba.

gol expired Man United prizemljen u Turskoj: Navijači u očaju, pogledajte što radi skupa obrana divider

Mario Mandžukić kao da je vidio izjavu legendarnog Srbina pa je objavio sliku iz teretane.

Mandžukić se mjesecima priprema u Zagrebu, a nedavno je sparirao i s Filipom Hrgovićem. Hrvatski napadač izgleda sjajno i kao da je nabio mišiće od svoje zadnje utakmice u dresu katarskog kluba.

''Usmjerite svoje misli i snagu prema uspjehu'', napisao je Mandžukić, a Hrgović mu je odgovorio: ''Čini mi se da ću se morati bolje spremiti za idući sparing!''

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider