Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KORONA JE POKOSILA MODRE

Težak udarac za Dinamo i Vatrene: Evo tko je večeras propustio trening Modrih

Modri su priključili juniore, a Dalić je zvao Lovru Kalinića i Čolaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo sutra od 21 sat u Europskoj ligi igra protiv austrijskog Wolfsbergera. Hrvatski prvak danas je objavio kako ima čak devetoricu igrača zaraženih koronavirusom i oni neće igrati u sutrašnjem dvoboju.

Modri su se tako našli u velikim problemima, a nema ni Zorana Mamića koji je također pozitivan.

gol expired Stanićeva ispovijest: ''U medijima sam saznao za otkaz, predsjednik je reagirao neprimjereno'' divider

Dinamo je večeras na Maksimiru odradio posljednji trening uoči utakmice, a na njemu nije bilo Livakovića, Petkovića, Stojanovića, Ivanušeca, Theophilea, Leovca… Dinamo je zbog toga priključio veliki broj juniora koji bi sutra mogli zaigrati protiv opasnih Austrijanaca.

"Ne možemo više razmišljati o koroni, moramo se koncentrirati na utakmicu. Koliko sam uspio pratiti Wolfsberger, oni dosta dobro igraju u Europi i mi moramo biti na sto posto. Psihološki nas je sve ovo poremetilo, ali mi koji možemo igrati smo maksimalno spremni", rekao je Mislav Oršić.

Problemi i za Vatrene?

Livaković i Petković će vrlo vjerojatno propustiti okupljanje reprezentacije. Hrvatska igra tri utakmice, jednu prijateljsku i dvije u Ligi nacija, a u najvažnijem dvoboju protiv Švedske, gdje Hrvatska pobjedom može osigurati ostanak u A skupini Lige nacija, Dalić ne može računati na spomenuti dvojac.

Dalić je zbog toga pozvao Lovru Kalinića i Čolaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider