Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
''Ima ogroman potencijal''

Italija dobila čudesnog talenta koji je postao drugi najmlađi strijelac u više od 60 godina: ''Sve ovisi o njemu''

Izbornik Italije Roberto Mancini pohvalio je golemi potencijal tinejdžera Moisea Keana nakon pobjede protiv Finske na startu kvalifikacija za Euro 2020.

Moise Kean (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Talijani su uspješno započeli kvalifikacije za Euro 2020. domaćom pobjedom nad Finskom (2:0) pogocima Barelle (22) i Keana (19), koji su postigli svoje prve pogotke za nacionalnu vrstu. Pritom je Kean postao drugi najmlađi strijalc za Azzurre u više od 60 godina.

Roberto Mancini nagrađen je time što je u vatru gurnuo mladog veznjaka Cagliarija Barellu i Juventusovog Keana, koji su osigurali da Italija postigne više od jednog gola u natjecateljskoj utakmici prvi put u gotovo dvije godine.

''Kean ima kvalitetu i ogroman potencijal i sve ovisi o njemu'', izjavio je Mancini, koji je prokomentirao još jednog talenta Nicolu Zaniolu.

''Nije teško vidjeti talent u Keanu i Zaniolu, tako da ih nije bilo riskantno odabrati. Ima puno kvalitete u našim mladim igračima'', dodao je.

Finski izbornik Markku Kanevra bio je impresioniran Italijom, ali ne misli da će Mancinijeva momčad imati lagan put u skupini.

''Italija je sigurno najjača momčad u skupini, ali i Grčka i BiH imaju što za reći'', kazao je Kanevra za službenu stranicu Uefe.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider