Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Real također prati situaciju

Manchester Unitedu prekipjelo: Rješavaju se najskupljeg stopera i dovode nezadovoljnu njemačku zvijezdu

Manchester United razmišlja o zamjeni Harryja Maguirea za Antonija Rüdigera, stopera Chelseaja kojem ugovor s Londoncima istječe 30. lipnja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester Unitedu dosta je najskupljeg stopera u povijesti. Manchester United platio je u ljeto 2019. Leicesteru odštetu za Harryja Maguirea 87 milijuna eura. To je rekordna svota za stopera.

Na početku je sve izgledalo idilično. Već u prvoj godini dobio je i kapetansku traku. Međutim, tu je i završio medeni mjesec na Old Traffordu.

Vrijeme prolazi, a Manchester United nikako da se vrati na stare staze slave. Maguire se uklopio u sivilo Crvenih tragova, kako je vrijeme prolazilo tako je sve više padao u formi.

Unitedu dosta Maguiera

United je u međuvremenu doveo i Raphaela Varanea, no stari problemi su ostali. U obrani malo toga štima, od vratara De Gee do braniča. Sigurno je bitnu ulogu odigralo i to što se Maguire zakačio s Cristianom Ronaldom oko kapetanske trake i prevlasti u svlačionici.

gol expired "Darijo Srna je otišao iz Kijeva": Reporter Dnevnika Nove TV javlja da je počela evakuacija divider

Uglavnom, navijači su iscrpljeni i žele promjene. Kako prenosi Mirror, Ralf Rangnick veliki je obožavatelj Antonija Rüdigera i United će na ljeto pokušati dovesti stopera Chelseaja, i to besplatno, odnosno bez odštete.

Svima je poznata sapunica koja prati Berlinca. Njemački reprezentativac ne želi produljiti ugovor koji mu istječe 30. lipnja, a na Old Traffordu to žele iskoristiti, dok sumnje u Maguirea ne prestaju rasti.

Rudiger na meti Crvenih vragova

Unitedu je očito dosta Maguirea, a rješenje bi mogao biti Rüdiger, iako će Crveni vragovi imati konkurenciju.

Nijemac ne isključuje ostanak u Londonu, ali to ne želi učiniti pod bilo koju cijenu, što pokazuje i njegovo posljednje ne Chelseaju. Real Madrid također pozorno situaciju i spreman je reagirati.

E, sad, Maguire ima ugovor do ljeta 2025. i sigurno ne želi prijeći bilo gdje. United će morati naći izdašnog kupca kako bi nešto zaradio, a uz to i zadovoljio Maguirea. Tko će se upecati, nije još jasno?

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider