Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sukobi na Old Traffordu

Ronaldov puč u svlačionici Manchester Uniteda: Ratoborni Englez pokazao zube, bahati Portugalac ne odustaje

Borba za kapetansku traku Harryja Maguirea i Cristiana Ronalda dodatno potencira ionako zategnutu situaciju u svlačionici Manchester Uniteda…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski mediji uživaju u sapunici na Old Traffordu. Manchester United je u krizi kojoj se ne nazire kraj, materijala na pretek. U fokusu je opet rat između Harryja Maguirea i Cristiana Ronalda za kapetansku traku i lidersku poziciju u momčadi.

Ralf Rangnick pokušao je posredovati između ratobornog Engleza i bahatog Portugalca, koji pokušava napraviti puč u svlačionici.

Ukratko, Maguire pokazuje zube i ne želi dati kapetansku vrpcu Ronaldu, a ovaj je uporan i ne odustaje. Navodno su obavili razgovor u četiri oka. Ronaldova je taktika da Maguirea pokuša uvjeriti kako je to dobro za njega jer će se na taj način osloboditi dodatnog pritiska, a on će kapetanski teret preuzeti na svoja nejaka leđa. Eto, siroti Ronaldo se žrtvuje za Maguirea, a ovaj to ne razumije.

Problem je u tome što Maguire odbija trajno izgubiti kapetansku vrpcu i osjeća se izoliranim u svlačionici. Ronaldo ima tihu potporu trenera, a Maguireu se to baš ne sviđa. Ionako je pod pritiskom zbog loših igara u zadnje vrijeme, pa očigledno rezonira da će dodatno srozati ugled ako se odrekne trake, a i izgubit će i status šefa u svlačionici, koji je i tako već dobrano poljuljan.

"Prvotno je Cristiano Ronaldo tražio od igrača da podrže Harryja Maguirea. Ali problem je što menadžer sada želi da Ronaldo bude mentor mlađim igračima. To je Harryja ostavilo na ničijoj zemlji jer je on kapetan, a ispada da će morati raditi što Ronaldo kaže", objašnjava izvor Mirrora u najnovijoj igri prijestolja na Old Traffordu.

Mirror zaključuje kako je neizbježno da Ronaldo svrgne Maguirea s mjesta kapetana Uniteda i nominalnog šefa svlačionice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider