Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer na Otoku

Zvijezda napušta brod koji tone. United mu je spreman ponuditi pravo bogatstvo

Harry Kane nije zadovoljan politikom kluba, a najveći interes za njega pokazao je Manchester United, koji ga je spreman učiniti jednim od najplaćenijih igrača u momčadi.

Harry Kane (Foto: Afp)

Manchester United spreman je ponuditi Kaneu ugovor od 300 tisuća funti tjedno samo kako bi ga privukao u svoje redove.

Da trenutačno ne cvate cvijeće u Tottenhamu, nije neka vijest, ali novo dno dosegnulo se prošli vikend kada su u 21 minuti primili čak pet golova od Newcastlea.

Navodno je upravo lutanje u politici kluba, koja je kulminirala u utakmici s Newcastleom, bila kap koja je prelila čašu i zbog koje je Kane odlučio na promjenu sredine.

Trenutačni kapetan i najbolji strijelac Spursa velika je želja Unitedova trenera Erika Ten Haga, a odšteta koju će morati platiti Tottenhamu sigurno će također biti astronomska jer znamo da je s druge strane tvrdi pregovarač Levy.

Novi ugovori za igrače

Ako zaista dođe do Kaneova transfera u Manchester United, u klubu su spremni odmah reagirati i isti ugovor ponuditi i Rashfordu. Time bi United u jednom potezu riješio dvojbenu poziciju napadača i na duži period zadržao dijete kluba i svog najboljeg strijelca ove sezone Rashforda.

U reprezentaciji taj dvojac nismo imali prilike često viđati jer je Southgate na poziciji lijevog krila češće koristio Grealisha i Sterlinga.

Kane je ove sezone zabio 26 golova u svim natjecanjima, od čega čak 24 u Premier ligi.

U planu je i smanjenje plaća nekim igračima, a najistaknutiji je od njih David de Gea, koji je trenutačno i najplaćeniji igrač u momčadi, s plaćom od 375 tisuća funti tjedno. Rezanju troškova sigurno će pridonijeti i lista od 13 igrača kojih se Ten Hag želi riješiti naljeto.

Koliku će vrijednost postići Kaneov transfer u United, još se ne zna, ali pretpostavlja se kako će cifra sigurno prijeći 100 milijuna eura, čime bi Kane postao najskuplji Englez u povijesti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider