Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
skoro se ozlijedio

Mourinho se loše proveo u povratku na Old Trafford: Man Utd srušio Tottenham

Prvo gostovanje kod starog kluba nije dobro prošlo za portugalskog trenera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

NManchester United pobijedio je s 2:1 Tottenham u povratku Josea Mourinha na Old Trafford malo manje od godinu dana nakon otkaza u Unitedu.

Dvostruki strijelac za Manchester bio je Marcus Rashford (6., 49.), dok je za Tottenham majstorski zabio Dele Alli (39.).

Mourinho je sudjelovao i u neobičnoj situaciji kada se nakon jednog duela glavom u njegovu nogu zabio Daniel James, nakon čega je portugalski trener zašepao.

gol expired Mario Stanić opet blizu Hajduka: "Bio bi dobitak, veliko je svjetsko ime" divider

United se ovom pobjedom probio na šesto mjesto, dok je Tottenham osmi.

Novu pobjedu ostvario je Leicester koji je na svom terenu svladao Watford s 2:0. Zabili su Jamie Vardy u 55. i james Maddison u 95. minuti.

Bila je to sedma uzastopna pobjeda Lisica, čime su izjednačili klupski rekord iz sezone 1962./1963. Druga su momčad Premierlige s osam bodova manje od Liverpoola.

Chelsea je na svom terenu s 2:1 pobijedio Aston Villu. Abraham i Mount zabili su za Bluese (24., 48.), a Trezegeut za Villu (41.). Mateo Kovačić odigrao je cijeli susret. Southampton je na svom terenu s 2:1 nadigrao Norwich, a dobro kolo za domaćine upotpunio je Wolverhampton pobjedom 2:0 protiv West Hama.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider