Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Portugalska veza

Veliki preokret na pomolu: Manchester United preotima Cristiana Ronalda u posljednji trenutak?

Bruno Fernandes i Solksjaer zovu Cristiana Ronalda natrag na Old Trafford.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo je definitivno napustio momčad Juventusa.

Nakon što je jučer ispraznio ormarić i pokupio svoje stvari, jutros se nakratko pojavio u kampu torinskog kluba kako bi se po posljednji put pozdravio sa svojim suigračima.

Već nekoliko minuta nakon što je započeo trening prve momčadi, novinari su uhvatili Ronalda kako odlazi iz kampa u nepoznatom smjeru. Nekoliko sati kasnije stigla je potvrda da je portugalska zvijezda u torinskoj zračnoj luci, gdje ga je čekao privatni zrakoplov, piše talijanski Tuttomercato.

Iako se nagađalo da će se Ronaldo zaputiti prema Engleskoj, to ćemo ipak pričekati još neko vrijeme. Prvo će otići do Lisabona gdje će se susreti sa svojim agentom Jorgeom Mendesom koji je u stalnom kontaktu s Cityjem, ali i odnedavno s Unitedom. 

Tako talijanski ekspert za transfere Fabrizio Romano piše da su United i Mendes u kontaktu od kasno sinoć. Navodno su razgovori došli do te faze da se već priča o njegovoj plaći, ali i visini odštete koja bi trebala sjesti na račun torinskog kluba.

Zbog toga je još zanimljivije pratiti današnje izjave iz suprostavljenih tabora dva gradska rivala. Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer tvrdi da se Ronaldo uvijek može vratiti na Old Trafford.

"Uvijek smo imali dobru komunikaciju. Bruno Fernandes je već razgovarao s njim i Cristiano jako dobro zna što mislimo o njemu. Ako poželi napustiti Juventus, zna gdje smo".

S druge strane, trener Cityja Pep Guardiola tvrdi kako se u tri ili četiri dana sve može promijeniti.

"U tri ili četiri dana sve se može promijeniti. Postoji nekoliko igrača, uključujući Ronalda koji će u sljedećih nekoliko dana odlučiti gdje žele igrati. Još se puno toga mora dogovoriti".

Je li to na pomolu veliki preokret? Mogli bismo uskoro saznati...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider