Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nezadovoljstvo raste

ManUtd već razmišlja o Solskjaerovoj zamjeni: Top stručnjak u problemu, ali cijena je 32 milijuna funti

Manchester United razmatra dovođenje Mauricija Pochettina za novog menadžera kluba.

Mauricio Pochettino i Ole Gunnar Solskjaer (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Manchester United morat će izdvojiti 32 milijuna funti ako ove sezone želi imenovati trenera Tottenhama Mauricija Pochettina svojim novim menadžerom, navode engleski mediji.

Smatra se da je to iznos koji je potreban da odvede Pochettina iz sjevernog Londona jer United već razmatra tu mogućnost nakon lošeg ulaska u sezonu.

ManUtd-u bili su potrebni kazneni udarci kako bi prošao Rochdale u Liga kupu, samo tri dana nakon poraza od West hama u Premierligi.

Martin Odegaard (Screenshot Twitter) Zaboravljeni talent Reala servirao asistenciju sezone: ''Nevjerojatno. Vau. Dosad najbolji igrač La Lige'' divider

I dok uprava još uvijek stoji iza Olea Gunnara Solskjaera, vjeruje se da je Pochettino sve izglednija opcija za njegova nasljednika. Argentinac također ima problema na startu sezone, njegova je momčad šokirana u Liga kupu od Colchestera, dok u Premierligi na skromnom sedmom mjestu sa samo dvije pobjede u šest utakmica.

Neki izvještaji iz Engleske navode kako se Pochettino sukobio s nekolicinom prvotimaca u svlačionici, među kojima su Alderweireld, Vertonghen, Dier, Lucas, Eriksen i Ali.

Iako je prošle sezone vodio Spurse do finala Lige prvaka, argentinskom stručnjaku ovo bi lako mogla biti posljednja sezona u Tottenhamu, a interesa za njegove usluge ne nedostaje.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider