Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakva poruka rivalima

Mourinhov United gazi: Lukaku i društvo isprašili i Swansea

Manchester United upisao je još jednu visoku pobjedu na početku prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon West Hama Slavena Bilića koji je u prvom kolu pregažen s 4:0, u drugom kolu nove sezone Premierlige Manchester United upisao je još jednu visoku pobjedu. Ovaj put je s 4:0 Man United slavio u gostima kod Swanseaja.

Mourinhova momčad najavila je kandidaturu za prvaka, jer ovakav start sezone potvrda je onog što su mnogi najavljivali tijekom ljeta.

Swansea je krajem prvog dijela utakmice načeo Eric Bailly u 45. minuti svojim prvim prvenstvenim golom u karijeri. Ugurao je loptu u mrežu nakon što je poslije ubačaja iz kuta Paul Pogba udarcem glavom pogodio gredu, a lopta se odbila na gol-crtu.

Za domaćina je taj pogodak pao u najgorem trenutku, uoči odlaska na odmor. To je dalo priliku Joseu Mourinhu da u nastavak uđe u situaciji kakvu obožava. Nije morao napasti, a s druge strane pokušaji domaćina nisu bili preopasni.

Swansea je pokušavao, a United s druge strane nije puno riskirao. I onda u zadnjih desetak minuta utakmice kreće golijada. Romelu Lukaku je u 81. minuti zabio svoj treći gol u prva dva kola na asistenciju sjajnog Mkhitaryana. Minutu kasnije Paul Pogba zabija svoj drugi gol u prvenstvu, također na dodavanje Mkhitaryana, a dvije minute nakog toga i Martial se drugi put upisuje u strijelce u prve dvije utakmice u kojima je oba puta u igru ušao tek u drugom dijelu.

 

 

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider