Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TONE OVAJ BROD

Manchester United pada sve niže, srušili su još jedan vlastiti negativni rekord

Manchester United doživio je četvrti uzastopni ligaški poraz na gostujućem terenu.

Cristiano Ronaldo i Nemanje Matić (Foto: Afp)

Još jedno gostovanje, još jedan poraz i još jedan težak udarac na ambicije Manchester Uniteda. Istina, nije gostovanje na Emiratesu kod Arsenala savršena prilika za vaditi se, no nadali su se navijači prekidu negativne serije.

Umjesto toga, dobili su postavljanje negativnog rekorda i to tako da su doživjeli četvrti gostujući poraz u nizu, što se Unitedu nije dogodilo otkako je Premier lige. A već je od ranije jasno kako je ovo njihova najgora sezona u povijesti ovog natjecanja, koje se trenutno igra 31. sezonu.

Cristiano Ronaldo VIDEO Ronaldo zaigrao prvi put poslije tragedije, ušao u klub 100, ali izgubio derbi od Arsenala divider

Poraz od Evertona je neoprostiv

Nije ih pomazio niti raspored, budući da su u te četiri utakmice bila još gostovanja kod Liverpoola i sugrađana iz Cityja, no tu je i poraz od utopljenika Evertona, koji već dugo ne može gotovo nikoga savladati. Osim očito Uniteda.

Manchester United je ovim porazom svoje šanse za četvrtu poziciju na ljestvici te time sezonu u Ligi prvaka sveo na minimum. Zapravo, morat će dobrano podići formu ako se žele vidjeti u Europskoj ligi, što je natjecanje koje bi preboljeli. Konferencijsku ligu sumnjamo da žele igrati.

S druge strane, Arsenal je ovom pobjedom pobjegao tri boda svojim susjedima iz istočnog Londona, Tottenhamu. Njima večeras slijedi gostovanje kod Brentforda, gdje će im biti imperativ osvojiti tri boda, ukoliko žele nastaviti ravnopravnu bitku za mjesto u elitnom europskom klupskom natjecanju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider