Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mario i dalje bez minute nastupa

Ništa od prvog Hrvata na Old Traffordu: Talijanski velikan ušao u utrku za Mandžukića

Agonija Marija Mandžukića u Juventusu i dalje traje, no još samo 31 dan, odnosno do prvog dana siječnja i otvaranja nogometnog tržišta.

Mario Mandžukić i Ivan Perišić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ipak ništa od prvog Hrvata na Old Traffordu. Kako prenose engleski i talijanski mediji, Manchester United odustao je od bivšeg hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića, zaboravljenog od strane trenera Juventusa - Maurizija Sarrija.

gol expired Danas je ždrijeb EURA 2020: Svi bi u skupinu F, ali za Vatrene bi najbolja bila skupina A divider

Navodno je trener Uniteda Ole Gunnar Solskjaer odustao upravo zbog Mandžukićeve neaktivnosti u ovoj sezoni, jer mu treba netko tko će odmah biti spreman uskočiti u prvu momčad i igrati 90 minuta po susretu. Podsjetimo, Mario ove sezone nije zaigrao u nijednoj utakmici za Juventus.

No, u igru za hrvatskog reprezentativca uključio se talijanski velikan Milan, koji bi vrlo rado vidio Mandžukića u svojim redovima ukoliko im propadne dovođenje Zlatana Ibrahimovića, kojem istječe ugovor s LA Galaxyjem u prosincu. Navodno Ibra traži više novaca od onog što bi Milan volio platiti, pa se Mandžukić čini kao idealna zamjena.

gol expired Snimke svlačionice Barcelone nakon 4:0 poraza kod Liverpoola: Pogledajte ta izbezumljena lica divider

Osim Milana u igri za hrvatskog napadača je i Borussia Dortmund, koja bi postala treći klub u njemačkog Bundesligi za koji bi Mandžukić zaigrao. Podsjetimo, naš je igrač igrao u Wolfsburgu i Bayernu.

Trenutna cijena hrvatskog nogometaša iznosi 12 milijuna eura, no to će vjerojatno biti i manje zbog njegove neaktivnosti, kao i činjenice da ga Juventus svim silama želi prodati u siječnju.

gol expired Ždrijeb za EURO 2020: Hrvatska saznala grupu, otvara 14. lipnja s Engleskom na Wembleyju! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider