Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Po sniženoj cijeni

ManUtd dobio fantastičnu priliku zamijeniti Pogbu, ali uključio se i Chelsea, koji ostaje bez ključnog igrača

Kako prenose engleski mediji, čini se da Manchester United ima dobre šanse za dovođenje bivšeg veznjaka Liverpoola Philippea Coutinha, koji se nije najbolje snašao u Barceloni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Philippe Coutinho više nema vrijednost kakvu je imao prilikom odlaska iz Liverpoola, ali njegova cijena svejedno je previsoka za većinu europskih klubova. Međutim, ne i za engleske velikane koji bi voljeli pojačati svoj vezni red, a među njima su ManUtd, Arsenal i Chelsea.

Prema posljednjim informacijama, Coutinho se navodno nudi po sniženoj cijeni od 85 milijuna eura. Iako se Brazilac mučio s formom od dolaska na Camp Nou, povratak u Englesku mogao bi mu oživjeti karijeru, a nekom od spomenutih klubova vratiti uloženo.

Coutinho nije jedini veznjak na kojeg su Crveni vragovi bacili oko. S prelaskom na Old Trafford povezuju se i Jadon Sancho, Jack Grealish i James Maddison.

Najveći rival Unitedu je Chelsea, koji bi mogao ostati bez defenzivnog veznjaka N'Gola Kantea, koji je među glavnim metama Reala, ali kako već ima Jorginha, dobro bi mu došao jedan ofenzivniji igrač poput Coutinha. Cijena koja se spominje je između 80 i 90 milijuna eura.

U svakom slučaju, ovo bi mogao biti velik posao za divove Premierlige. Iako je potez s Coutinhom svojevrsna kocka, za ManUtd mogao bi biti nadogradnja, s obzirom na to koliko je ove sezone odsutan i mizeran učinak Paula Pogbe.

gol expired Jedan Frank "protiv" drugog: Jedno je sigurno - Chelsea će na ljeto biti kao kolodvor divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider