Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
imaju još vremena, ali...

Man United dobio upozorenje: Hoće li se ostvariti možda i najveći transfer ovog ljeta?

Sancho je u Borussiju došao prije tri godine iz omladinskog pogona Manchester Cityja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borussia Dortmund dala je rok Manchester Unitedu za mogući transfer Jadona Sancha (20), poručivši im da on ističe 10. kolovoza, objavili su u srijedu britanski mediji.

Iako će prijelazni rok zbog pandemije koronavirusa trajati do 5. listopada, Borussia Dortmund dala je rok Manchester Unitedu do 10. kolovoza. Naime, do tog datuma odlazi na pripreme u Švicarsku i ne želi da one budu opterećene time hoće li Sancho ostati u klubu ili otići iz njega.

gol expired Ronaldo nije uspio omesti Ibru, on mu se smijao nakon gola: Poruka navijačima za kraj? divider

Borussia Dortmund želi zadržati Sancha te mu je prije tri mjeseca ponudila povećanje plaće sa sadašnjih šest na deset milijuna eura po sezoni. Time bi postao drugi najplaćeniji nogometaš Borussije, odmah nakon kapetana Marca Reusa, koji zarađuje 11 milijuna eura godišnje.

No Sancho je odbio tu ponudu i želi se vratiti u Englesku, ali ne u svoj bivši klub Manchester City, već želi karijeru nastaviti u gradskom rivalu Manchester Unitedu.

Sancho je u Borussiju došao prije tri godine iz omladinskog pogona Manchester Cityja i u protekle dvije sezone istaknuo se odličnim partijama. Ove sezone Sancho je upisao 20 golova i 20 asistencija u svim natjecanjima, a ugovor s njemačkim klubom istječe mu za dvije godine.

Borussia je već ranije objavila da za Sancha traži 100 milijuna eura odštete te da nema namjeru popustiti.

United bi tim transferom pojačao sve bolju momčad, koju predvode Martial i Bruno Fernandes te mladići Rashford i Greenwood.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider