Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Sad je prilika za njih"

Mamić u intervjuu Srbima dao prognozu: "Bojim se da će Hajduk ove godine ukrasti titulu Dinamu"

Zdravko Mamić komentirao je trenutačnu situaciju u HNL-u.

Zdravko Mamić (Foto: Ivo Čagalj/Pixsell)

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa i nekadašnji prvi čovjek Dinama Zdravko Mamić u razgovoru za srpski portal MaxBet Sport osvrnuo se na borbu za naslov prvaka Hrvatske koja se tek treba rasplamsati, s obzirom na to da su odigrana tek dva kola.

Govoreći o tome tko bi ove sezone mogao osvojiti titulu, Mamić je Srbima rekao:

"Sad je prilika za Hajduk i bojim se da će ove sezone nekako ukrasti titulu Dinamu."

Nastavio je pojašnjavati:

"Svatko tko imalo prati i tko se razumije u europska kretanja, zna da od iduće godine ide reforma Lige prvaka. Nagradni fond bit će 50 posto veći, bit će više utakmica i tko uđe u taj vlak, približit će se europskom vrhu. Crvena zvezda siguran je putnik u to društvo, ali bojim se da moj Dinamo neće doživjeti tu situaciju. Volio bih da budem loš prognozer", izjavio je Mamić.

Novinar je konstatirao da je Hajduk u Hrvatskoj već skoro dva desetljeća iza Dinama i pitao Mamića može li se slična sudbina dogoditi Partizanu u Srbiji.

"To mi je bila sljedeća misao. Hajduk nam je proslavio punoljetstvo, ušli su u 19. godinu bez titule. Ako Zvezda uđe u vlak nove Lige prvaka, siguran sam da će i Partizan 'slaviti' to punoljetstvo. A ako Dinamo kojim slučajem bude prvak Hrvatske i uđe u tu novu Ligu prvaka, onda Hajduk neće biti prvak još 19 godina. Sad im je prilika i bojim se da će ove godine nekako ukrasti titulu Dinamu", zaključio je Mamić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider