Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka ih pun stadion

Maloča uoči susreta protiv svog bivšeg kluba: “Za mene je Hajduk najbolji u Hrvatskoj“

Mario Maloča kao igrač Gorice komentirao je susret 8. kola protiv Hajduka.

Mario Maloča (Foto: HNK Gorica/Screenshot)

U susretu 8. kola HNL-a Gorica na svom terenu dočekuje prvoplasirani Hajduk. Splićani su u posljednjem kolu, prije reprezentativne pauze, upisali i prvi ovosezonski ligaški poraz. Protiv Istre su izgubili s minimalnih 1:0. golom Lisice u posljednjim trenutcima utakmice.

U svom obraćanju medijima Mario Maloča, bivši igrač i kapetan Hajduka, a danas branič Gorice, nahvalio je svoj bivši klub.

“Za mene je Hajduk uvijek najbolja ekipa u Hrvatskoj, a sada su ove sezone to rezultatski popratili. Igraju jako dobro, imaju atmosferu koja je uvijek tu bila, a sada ju je samo popratio rezultat.

Nažalost kiksali su protiv Istre neočekivano, gdje su mislili da će biti 6. pobjeda u nizu. Hajduk je jako dobar, posloženi su financijski puno bolje nego u moja vremena“, izjavio je Maloča

Igrač se dotaknuo i šansi Gorice u ovom susretu.

“Moja očekivanja su velika i mislim da smo pokazali to već kada smo igrali protiv Osijeka i Dinama da se možemo suprotstavit “velikoj četvorci“. Trener je potvrdio da je to za nas najlakša utakmica, ali isto tako nije da se predajemo.“, rekao je.

HNK Gorica je još u srijedu objavila kako su sve ulaznica za susret protiv Hajduka rasprodane, a Maloča je svjestan kako je daleko od istine tvrdnja o domaćinskoj atmosferi u Velikoj Gorici.

“Igramo doma, bit će pun stadion. Većinom će to biti navijači Hajduka, ali mi moramo iz poštovanja prema našim navijačima odigrati maksimalno i nadam se da možemo uzet minimalno jedan bod.“, izjavio je Maloča. 

Bit će ovo prvi puta da bivši kapetan Hajduka igra protiv splitske momčadi.

"Ovo je prvi put da sam s druge strane. Nisam mislio da ću ikad igrati protiv Hajduka. To je život. Veliki sam navijač Hajduka, nikad to nisam krio, ali u 90 minuta emocije su sa strane i napravit ću sve da Gorica uzme bodove.", zaključio je.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider