Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
malo i dobrih vijesti iz italije

Legenda Milana i njegov sin uspješno su se oporavili od koronavirusa

Dobre vijesti stigle su iz Italije gdje su se od koronavirusa oporavili članovi obitelji Maldini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni talijanski nogometaš Paolo Maldini (51) i njegov sin Daniel (18) oporavili su se od koronavirusa, objavili su talijanski mediji.

Paolo je sada potpuno zdrav, više nema simptome koronavirusa i spreman se vratiti obvezama u Milanu, gde je zaposlen kao tehnički direktor. Međutim, nakon otkaza Zvonimira Bobana nije poznato hoće li Maldini ostati u redovima Rossonera gdje je započeo i završio karijeru.

gol expired Mourinho priznao da je prekršio pravila izolacije, stigli komentari gradonačelnika i vlade divider

Od virusa se oporavio i njegov sin Daniel, koji je početkom veljače debitirao za prvi sastav Milana.

Daniel je tako postao treća generacija Maldinija koja je zaigrala u dresu talijanskog velikana u Serie A. Prije njega za Milan je zaigrao i njegov djed Cesare, a potom i otac Paolo.

Cesare i Paolo su u dresu Milana osvojili ukupno 31 trofej pri čemu i šest europskih naslova prvaka, pa Daniel neće imati lagan zadatak kako bi nadmašio oca i djeda.

gol expired Dosta mu je Europe: Urugvajska legenda odbila brojne ponude i vraća se kući divider

Cesare Maldini, koji je preminuo 2016. godine u dobi od 84 godine, je igrao za Milan od 1954. do 1966. upisavši više od 400 nastupa, a u dva navrata je bio trener kluba. Kao igrač je osvojio četiri 'scudetta', te jedan europski naslov, dok je kao trener osvojio Kup kupova i talijanski kup.

Njegov sin, Paolo je cijelu karijeru proveo u klubu sa San Sira. Od 1984. do 2009. godine upisao je 902 nastupa osvojivši 25 trofeja pri čemu sedam naslova prvaka, te pet Liga prvaka.

gol expired Zvijezda Liverpoola iskreno o mogućnosti da ne budu prvaci: "Bit će nam teško, ali teže je ljudima koji su izgubili obitelji" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider