Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najskuplji branič

Manchester United ruši svjetski rekord: Iskrcali najveću svotu u povijesti

Manchester United i Leicester City dogovorili su transfer engleskog reprezentativnog stopera Harryja Maguirea...

Harry Maguire (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prema navodima britanskih medija, Manchester United i Leicester City su dogovorili prelazak engleskog reprezentativnog stopera Harryja Maguirea iz redova "lisica" u "crvene vragove" uz odštetu od 80 milijuna funti čime bi Maguire trebao postati najskuplji branič u povijesti.

Visoke tenzije na treningu PSG-a: Kako je Neymar izgubio tri milijuna eura i zašto se očajnički želi vratiti u Barcelonu Dječak u Neymarovu dresu u fan shopu Barcelone (Foto: AFP) Lionel Messi, Neymar, Dani Alves i Luis Suarez (Foto: AFP) Dybala i Neymar u duelu za loptu (Foto: AFP) +6 Cristiano Ronaldo i Neymar (Foto: AFP)

Od potpisa za United, Maguirea dijeli još liječnički pregled i dogovor osobnih uvjeta u novom ugovoru što bi se trebalo dogoditi tijekom vikenda.

Dosada je najskuplji branič u povijesti bio Nizozemac Virgil van Dijk za kojega je prošloga ljeta Liverpool Southamptonu platio 75 milijuna funti.

gol expired Manchester United ne odustaje: Poslali ponudu koja ruši svjetski rekord divider

Usto, Maguire bi ovime postao drugi najskuplji igrač u povijesti momčadi s Old Trafforda, nakon Paula Pogbe koji je 2016. godine Juventusu plaćen 89 milijuna funti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider