Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ako prihvate...

Manchester United ne odustaje: Poslali ponudu koja ruši svjetski rekord

Potraga za pojačanjem u srcu obrane i dalje je usmjerena na samo jednog čovjeka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United je već iskrcao veliki novac za jednog braniča, 55 milijuna eura platili su Crystal Palaceu za Aarona Wan-Bissaku, a uskoro će još veći za drugog.

S Wan-Bissakom su riješili pitanje desnog beka, ali i dalje im treba jedan klasni stoper.

Željeno pojačanje za središnjicu obrane je engleski reprezentativac Harry Maguire, igrač Leicestera s kojim su svi dosadašnji pregovori nailazili na zid.

Tjedan dana do kraja prijelaznog roka

No sad je United odlučio, tjedan dana prije kraja ljetnog prijelaznog roka, dodati gas. Nova sezona engleske Premierlige započinje u petak 9. kolovoza, a dan prije toga ujedno je i posljednji dan za dovođenje novih igrača.

Kako se ne bi doveo u stisku s vremenom, United je poslao službenu ponudu od 80 milijuna funti. U eurima je to 87,65 milijuna, što znači da će, ako Leicester ovu ponudu prihvati, biti postavljen novi svjetski rekord kad su u pitanju odštete za obrambene igrače.

Vlasnik te laskave titule zasad je Virgil van Dijk, za kojeg je Liverpool Southamptonu iskrcao 84,5 milijuna eura, ali čini se da bi ga Maguire uskoro mogao nadmašiti.

Barca prodala još jednu zvijezdu: Pala odluka tko je sljedeći – Rakitić ili Vidal Ivan Rakitić, Jordi Alba i Arturo Vidal (Foto: AFP) Antoine Griezmann i Ivan Rakitić (Foto: AFP) Luis Suarez, Neymar, Ivan Rakitić i Lionel Messi (Foto: AFP) +6 Neymar i Rakitić iz vremena kad su nosili isti dres (Foto: AFP)

Počinje najjača druga liga na svijetu: Maraton u kojem Bilić nema pravo na kiks Championship 2019./2020. (Foto: Football.London) Championship 2019./2020. (Foto: Wikipedia) Championship (Foto: Facebook)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider