Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zvuči poznato?

Madridski mediji pratili tko sve u Španjolskoj nije čestitao Realu na naslovu: Samo dva kluba

Real Madrid je novi španjolski prvak, a nisu mu čestitala samo dva kluba u La Ligi.

Real Madrid prvak Španjolske (Foto: Afp)

Svoju 35. titulu prvaka Španjolske proslavio je Real ovog vikenda. Treći put se naslovom prvaka okitio i naš Luka Modrić, a Carlo Ancelotti je svim titulama koje je mogao osvojiti s madridskim klubom dodao i jedinu koju nije imao.

Madridski mediji tradicionalno skloni Realu očekivano uživaju u novom uspjehu najtrofejnijeg kluba u Španjolskoj, koji u srijedu u uzvratu protiv Manchester Cityja ima veliku priliku izboriti novo finale omiljene im Lige prvaka.

City se grčevito bori za naslov s Liverpoolom u Engleskoj, a Real u taj uzvrat ulazi potpuno rasterećen nakon što je on svoju domaću titulu osigurao taman prije dolaska Cityja.

gol expired Bale opet radi nered: Velšanin razbjesnio sve u Realu, madridski mediji grme divider

Samo dva kluba nisu čestitala Realu

Madridski list Marca se potrudio pa je popratio tko od španjolskih prvoligaša nije čestitao novom prvaku na naslovu. Nije da toga nije bilo u Hrvatskoj, a, evo, i u Madridu su se dali u takve ''istrage''.

Samo dva kluba nisu čestitala Realu na naslovu prvaka i ne, jedan od ta dva kluba nije Barcelona, što su vjerojatno svi odmah pomislili.

To su prošlogodišnji prvak i veliki gradski rival Reala, Atletico Madrid, te Osasuna, klub našeg Ante Budimira, koji završava sezonu La Lige u briljantnoj formi.

Marca piše kako Atletico nije čestitao ni Betisu nakon osvajanja Kupa kralja te navodi kako je čestitku uputio čak i Rayo Vallecano, još jedan gradski rival, doduše manji, ali čiji navijači također preziru Real iz dna duše.

Navodi se i čestitka Xavija uoči vikenda, kao i ona Barcelone nakon potvrde naslova vječnog rivala.

''Barcelona čestita Real Madridu na osvajanju 35. naslova prvaka'', stajalo je u objavi na Twitteru, društvenoj mreži na kojoj su klubovi pisali svoje čestitke.

Luka Modrić VIDEO Luka Modrić htio voziti autobus na proslavi naslova prvaka Španjolske divider

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider