Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"uprava je oduševljena"

Španjolci se natječu u hvalospjevima za Modrića: "On ne stari. Rijetki tako dominiraju"

Modrić oduševljava Španjolsku svojim igrama i u poznim igračkim godinama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić proživljava novu mladost u dresu Reala. Iako su mu 34 godine na leđima, kapetan Vatrenih ne posustaje i još uvijek je oslonac u veznom redu Kraljevskog kluba.

Posljednju sjajnu predstavu odigrao je u pobjedi protiv Granade (2:1). U praktički savršenoj izvedbi Modrić je jednom asistirao i jednom "predasistirao" fantastičnim dodavanjem koje je razbilo protivničke linije.

Španjolski mediji natječu se u hvalospjevima za Modrića nakon te izvedbe. Poklonio mu se i katalonski Sport, tradicionalno sklon rivalskoj Barceloni, a nakon toga i madridski As.

gol expired Atalanta je čudo: Pašalić i društvo blizu su ostvarenja kakvo nije viđeno 69 godina divider

"Njegova putovnica kaže da će mu uskoro 35, ali malo tko bi to povjerovao kada ga vidite na terenu", započinje autor teksta Mario Cortegana.

"Rijetki tako dominiraju u tranziciji kao Luka, koji ne stari", piše o njegovim doprinosima kod golova. "Njegova važnost ostaje enormna", dodaje autor, a zaključak se nameće sam po sebi.

"Realova desetka želi završiti ugovor na Bernabeuu, koji traje do 2021., a jakoj konkurenciji odgovorio je svojim najboljim nogometom. Uprava je oduševljena njegovim zalaganjem i izvedbama te će rado poštovati njegovu odluku", zaključak je novih sjajnih kritika na Modrićeve nastupe.

gol expired Je li ovo najbrži sudac na svijetu? Zaletio se kao Mbappe i ostavio igrače u prašini divider

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Madridska Marca o hrvatskom kapetanu: “Modrić nameće svoj zakon. Jedan je od malobrojnih igrača koji stalno mijenjaju parametre mnogih stvari u Madridu. Hrvatu ove sezone nije bilo lako. Dvije ozljede mišića spriječile su ga da uhvati ritam na početku sezone. Klupa je bila mjesto koje je posjećivao više nego obično, ali nije se predavao. Bio je siguran da će uhvatiti visoku formu čim uđe u kontinuitet. I bio je u pravu, Modrić vuče Real u nastavku sezone. Jedan je od ključeva pobjeda koje su Real dovele pred osvajanje naslova prvaka. Bio bi to 16. Modrićev trofej u dresu Reala. Sigurno jedan od najposebnijih jer je pokazao da se želi umiroviti u Realu argumentima igre, a ne stečenih zasluga.“ 💪😎🇭🇷 #lukamodrić #modrić #hrvatska #hrvatskanogometnareprezentacija #vatreni #realmadrid #madrid #zinedinzidane #marca #nogomet #golhr Foto: AFP

A post shared by GOL.hr (@golhr) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider