Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otkrio planove za budućnost

Predsjednik Hajduka: "Prodali smo 10 tisuća dresova Livaje, želimo ga brendirati"

Marko Livaja potpisao je novi ugovor s Hajdukom do ljeta 2027. godine.

Marko Livaja (Foto: HNK Hajduk Split/Robert Matić/GOL.hr)

Najbolji igrač prošlosezonskog izdanja HNL-a Marko Livaja potpisao je novi ugovor s Hajdukom, i to do ljeta 2027. godine.

Ovu vijest navijačima je otkrio predsjednik Lukša Jakobušića na malonogometnom turniru Torcida kup, a danas je održana konferencija za novinare na poljudskom stadionu.

"Iako je imao još dvije godine važećeg ugovora s Hajdukom, dogovorili smo produženje ugovora do 2027. godine Livaja je sve što Hajduka predstavlja", rekao je predsjednik Hajduka pa dodao kako u ugovoru nema nikakve odštetne klauzule:

"O iznosima se ne razgovara. U ugovoru nema klauzula, sve smo brzo dogovorili. Koliku god plaću da smo mu dali, malo smo mu dali. Njegov značaj je ogroman".

Prodano 10 tisuća dresova u godinu dana

Prošle sezone Hajduk je prodao čak 10 tisuća dresova Marka Livaje, a u sljedećem razdoblju splitski klub želi napraviti korak više:

"U sljedećem razdoblju želimo brendirati Livaju. Možda bi on mogao biti naš sljedeći Mišo Kovač", kazao je Jakobušić koji je kratko čestitao Dinamu na osvajanju SuperSport Superkupa i poželio sreću svim hrvatskim predstavnicima u Europi.

"Čestitao bih Dinamu na zasluženom osvajanju Superkupa, a i želim sreću svim hrvatskim klubovima u Europi", rekao je pa dodao:

"Mislim da je Hajduk najveći dužnik hrvatskom nogometu što se tiče europskog koefecijenta. Trebali smo ostaviti malo ozbiljniji trag u Europi, pa bi i nama bilo malo lakše u Europi", zaključio je.

Livaja završava karijeru u Hajduku?

Livaja je kratko komentirao potpisivanje novog ugovora:

"Ponosan sam što ću biti dio ovog kluba još pet godina. Siguran sam da ćete još dugo gledati. Imamo dosta prostora za napredak, vjerujem da ćemo napraviti korak više".

Ako ostane do kraja ugovora, Livaja bi mogao završiti karijeru u Hajduku:

"Nikad ne znate što se može dogoditi u nogometu. Vidjet ćemo što će biti u interesu Hajduka", zaključio je Livaja koji kaže da je bio u potpunosti foksuiran na ostanak u splitskom klubu:

"Osjećam se jako dobro u Hajduku. Nisam razmišljao o drugim ponudama, još puno toga imamo za napraviti. Na prvom mjestu je osvajanje prvenstva, a potom Europa".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider