Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
i dalje bez ugovora

Što više čeka Florentino Perez? Modrić 30. lipnja može otići iz Real Madrida

Luka Modrić igra čudesno, uz Benzemu je najbolji igrač Real Madrida, ali ugovora još nema.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Realov branič Nacho Fernandez nada se da će Luka Modrić "još puno godina" ostati u Real Madridu premda mu ugovor s vodećom momčadi španjolskog prvenstva istječe 30.lipnja.

"Čini se da ima puno godina, ali igra kao da je najmlađi u ekipi. Svakim danom je sve bolji. Igranje s njim me činilo sretnim. Nadam se da će još puno godina ostati s nama", izjavio je 32-godišnji Nacho u utorak navečer poslije utakmice Real Madrida i Chelseaja.

gol expired Modrić je zaludio svijet, govore mu da je najbolji u povijesti, a on poslao kratku, ali jaku poruku divider

Modrić, s 36 godina najstariji igrač Real Madrida, proglašen je najboljim igračem uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka, u kojoj je Real Madrid izborio polufinale.

Što više čeka Florentino Perez?

Real Madrid još nije ponudio hrvatskom kapetanu produženje ugovora iako je, uz Benzemu, najbolji igrač svojeg kluba. Španjolski mediji pišu da Modrić traži izjednačenje plaće koju je imao prije pandemije, a to mu, navodno, Perez ne želi dati.

gol expired VIDEO Modrić je unaprijed znao da će napraviti potez života, pogledajte kako! divider

No nakon predstave protiv Chelseaja Perez bi trebao Modriću otvoriti širom vrata novog ugovora i prihvatiti sve Modrićeve zahtjeve. Ako to ne napravi, Modrića ovog ljeta čekaju velikani.

Publika na madridskom stadionu Santiago Bernabeu skandirala je njegovo ime. Real Madrid je gubio 0:3, a onda je kapetan hrvatske reprezentacije atraktivno dodao loptu napadaču Rodrygu za 1:3, što je odvelo utakmicu u produžetak.

gol expired Plakao je, a onda mu je prišao Modrić: Luka oduševio čak i Engleze ovom reakcijom divider

"Lukina asistencija bila je impresivna", izjavio je 21-godišnji strijelac Rodrygo.

"Luka mi uvijek govori da napadam prostor jer da će im on dodati loptu. I to se dogodilo. Zadovoljan sam zbog zabijenog gola i prolaska momčadi", dodao je Brazilac.

Modriću je to bila treća asistencija zaredom u posljednje tri utakmice Lige prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider