Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ako je ovo istina...

Lukaku šokirao javnost: "Mislim da su svi igrači Intera još u siječnju imali koronavirus"

Belgijski napadač Romelu Lukaku otkrio je da su u utakmici talijanskog prvenstva još u siječnju svi igrači Intera bili bolesni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Belgijski napadač Intera Romelu Lukaku šokirao je javnost izjavom da su on i svi njegovi suigrači još u siječnju imali, a potom i preboljeli koronavirus. 

"U utakmici krajem siječnja protiv Cagliarija čak 23 od 25 nogometaša Intera su bili bolesni. Mislim da smo već tada svi imali koronavirus", kazao je begijski napadač u dresu Intera.

gol expired Najveća enigma jednog od najboljih bekova svijeta: ''Očito ne shvaća koliko je dobar, ne mogu to opisati'' divider

"Igrali smo kod kuće protiv Cagliarija i nakon 25 minuta Skriniar je morao napustiti teren jer se osjećao jako slabo. Sjećam se da smo gotovo svi u svlačionici kašljali i imali temperaturu, a ja sam na zagrijavanju osjetio slabost i groznicu. Nikad se nismo testirali na Covid-19 nakon te utakmice, pa nikad nećemo znati sigurno", prisjetio se Lukaku utakmice protiv Cagliarija na San Siru, 26. siječnja.

Inter je nakon te utakmice objavio da je Slovak Skriniar gripozan, a koronavirus je u veljači "opustošio" Italiju.

gol expired Khabib trenira s medvjedom, a njegov sunarodnjak i neporaženi UFC-ovac s jednom sasvim drugačijom zvijeri! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider