Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
povjerljiv izvor

Evo kako stoje stvari oko Luke Vuškovića: Hajduk ga danas neće prodati, ali postaje najskuplji u povijesti

Luka Vušković i dalje ostaje na Poljudu.

Luka Vušković (Foto: Vojko Bašić/Cropix)

Gdje je nestao Luka Vušković, zbog čega ne igra za Bijele, zašto nije otišao u PSG, gdje je zapelo? S takvim pitanjima se bori navijački puk Hajduka.

Sve ide prema planu da Vušković postane najveći proizvod nogometne škole Hajduka. Transfer se očekivao još prije par mjeseci. Poznata je ona ponuda slavnog PSG-a, čak je i Lukša Jakobušić otišao u Pariz i nije bila tajna da se nešto dogovara, no jedno je sigurno... Mladi 16-godišnji stoper ostaje igrač Hajduka i danas neće otići.

Tu vijest je objavio, što se tiče transfera u Hajduku, povjerljivi Dalmatinski portal. Spomenuti izvor je primirio navijač splitskog velikana i istaknuo da samo treba biti strpljiv i Vušković će postati najskuplji u povijesti Hajduka.

Marko Pjaca VIDEO Ovako je Rijeka predstavila Marka Pjacu: Veliki povratak u hrvatski nogomet divider

Točna destinacija nije poznata, ali ponude su navodno poslali PSG, Manchester City, Arsenal, Tottenham i Milan te ništa nije propalo.

''Ne treba vam refreshati portale ni vijesti iz stranih država. Luka Vušković danas neće biti transferiran u PSG, Manchester City, Tottenham, Arsenal, Milan, niti u bilo koji drugi klub koji se do sada spominjao. I to ne bez razloga, s obzirom da su baš svi oni davali ponude za mladu nadu 'bijelih'.

Znači li to da je sve propalo? Ovo je logičan upit poslije zadnje konstatacije, ali odgovor je - ne. Nije propalo, nego se samo treba strpiti još neko vrijeme, možda čak nakratko i zaboraviti ovu temu, pa neka ugodna vijest za Hajduk i njegove pristaše dođe kao iznenađenje. Jer doći će. Prelazak će se dogoditi i bit će to rekordan transfer u povijesti Bijelih'', piše Dalmatinski portal.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider