Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kralj kraljevskog kluba

Novi vođa Reala priznaje - svlačionica je još Lukina: "Znam održati govor suigračima, ali kad uđe Modrić..."

Iako Luka Modrić možda ove sezone ima slabiji status na terenu u Real Madridu, Vinicius kaže kako njegov utjecaj u svlačionici to nije promijenilo.

Kapetan Luka Modrić uoči utakmice Hrvatske i Walesa, koju možete pratiti u prijenosu na gol.hr-u i Novoj TV, u svlačionici Vatrenih dat će posljednje riječi ohrabrenja suigračima, a dobro je poznato kako to po potrebi radi i kad je u Real Madridu.

Luka je jedan od četvorice kapetana ove sezone, ali i da nije, na račun svog staža u Madridu je jedan od najvećih autoriteta u svlačionici Kraljevskog kluba. O tome je ponovo posvjedočio jedan od lidera momčadi i ponajbolji igrač Vinicius Junior u razgovoru za L'Equipe.

Modrić i Yildiz FOTO Modrić ispunio san turskom reprezentativcu: Razgovor u svlačionici nije dugo trajao zbog Luke divider

Potvrdio je kako kad Luka govori, najbolji klupski igrači zašute:

"Znam ustati i održati govor suigračima u svlačionici kad je potrebno, ali kad uđu Modrić ili Kroos, znam gdje mi je mjesto... Moje je da slušam što oni imaju za reći, a ne da im nešto pametujem. Ja imam još puno za naučiti, a oni su već toliko toga vidjeli. Osvojili su toliko toga, ostali pokušavamo slijediti njihov put“, rekao je Brazilac.

Navijači BiH VIDEO Scene kaosa u Vaduzu: Navijači BiH prekinuli utakmicu - "Savez napolje!" divider

Legendarni dvojac veznih igrača, Modrić i Kroos, duže od desetljeća su u Real Madridu i dalje su lideri jednog od najvećih klubova svih vremena; unatoč tome što nisu zadovoljni trenutačnom situacijom s minutama u klubu.

Pojedini španjolski mediji pišu kako će im ovo vjerojatno biti posljednja sezona na Santiago Bernabeu jer obojica imaju „veteranske ugovore“, koje produžuju od sezone do sezone. Šuška se kako bi obojica mogli otići već ove zime i prepustiti svoje mjesto mlađem naraštaju koji polako ispunjava njihove kopačke.

Novu generaciju Reala predvodit će bez sumnje Vinicius Junior, a bude li upola uspješan kao Modrićeva generacija, može reći kako je nešto naučio igrajući kraj veličine…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider