Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
na opus areni

FOTO Modrić ispunio san turskom reprezentativcu: Razgovor u svlačionici nije dugo trajao zbog Luke

Luka Modrić poslije utakmice razmijenio je dresove s talentiranim Kenanom Yildizom.

Novi dragulj turskog nogometa Kenan Yildiz za samo 18 godina ispunio je već većinu snova o kojima sanjaju mladi nogometaši. Trenutačno je igrač Juventusa i svježe punoljetan debitirao je za Tursku protiv Hrvatske, a svoju večer iz snova zaokružio je upoznavši svog velikog idola – Luku Modrića.

Yildiz je u četvrtak stao na megdan jednom od najboljih veznjaka u nogometnoj povijesti i unucima će moći ispričati kako ga je pobijedio i skinuo s vrha kvalifikacijske skupine, a dobio je i dres za uspomenu.

Hrvatska nogometna reprezentacija Dalić mora mijenjati, evo rješenja za napad: Modrić više nije isti, koliko god mi šutjeli o tome, treba novu ulogu divider

Talentirani ofenzivni veznjak među najmlađim je igračima koji je debitirao za Tursku i predvodnik je novog vala tamošnjeg nogometa uz Modrićeva suigrača Ardu Gulera. Nije poznato, ali vjerojatno je njegov mladi sunarodnjak bio posrednik pri ovoj trampi.

Naime, Yildiz je poslije utakmice u Osijeku tražio dozvolu da se upozna s Modrićem u svlačionici, a Luka je srdačno prihvatio njegov zahtjev i razmijenili su dresove. Razgovor je bio kratak, tvrde očevici, jer Luka nije bio osobito sretan rezultatom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider