Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
navijači u strahu

Modrić sletio u Madrid: U srijedu prvi trening, a onda sudbonosni sastanak s gazdom Reala!

Luka Modrić vratio se u Madrid gdje se u srijedu vraća treninzima prve momčadi prvaka Europe.

Luka Modrić u finalu Lige prvaka (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Luka Modrić vratio se u Madrid svega tri tjedna nakon što je igrao finale Svjetskog prvenstva s Hrvatskom. To je ponosno na svom Twitter profilu objavila luksuzna avionska kompanija Azimuth Jet, s čijim je zrakoplovom Luka stigao na aerodrom Adolfo Suarez Barajas.

Budućnost Luke Modrića u dresu Real Madrida vrlo je neizvjesna nakon velikog interesa milanskog Intera i njegove navodne želje za odlaskom u Italiju. Modrić se vratio u Madrid i očekuje se da će u srijedu sudjelovati na prvom treningu nakon odmora.

Talijani prenose da će se Modrić sastati s predsjednikom Reala Florentinom Perezom u srijedu ili četvrtak, te da će razgovarati o interesu Intera. To bi trebao biti sastanak na kojem će Luka otvoreno reći želi li ostati ili je njegova želja da napusti Madrid.

Inter navodno nudi 15 milijuna eura odmah i 25 milijuna na kraju sezone. Talijani bi Modriću ponudili ugovor na četiri godine, a nakon isteka bi mu ponudili unosan posao za završetak njegove karijere. Naime, kineski vlasnici Intera ponudili bi mu da zaključi igračku karijeru u kineskom Jiangsu Suningu, gdje bi sigurno dobro zaradio.

Podsjetimo, Real je već ostao bez jednog vrlo važnog igrača u posljednjih devet godina, Cristiana Ronalda, pa bi odlazak Luke Modrić bio novi, vrlo težak udarac za Kraljeve.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider