Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
došao na trening

VIDEO Luka Modrić se prvi put u javnosti pojavio u jurilici od 650 konja

Luka Modrić je stigao na trening u novom automobilu.

Luka Modrić (Foto: Profimedia)

Nogometaši Real Madrida svake sezone dobiju po jedan novi automobil od klupskog sponzora. Godinama je to bio Audi, ali posljednje tri sezone BMW sponzorira Kraljevski klub. Igračima Reala ponudili su pet različitih modela na izbor, a Luka Modrić izabrao je jurilicu vrijednu 179 tisuća eura.

Nogometaši Reala imaju zadatak na treninge dolaziti u BMW-u, a prvi put u javnosti s novim automobilom snimljen je Luka Modrić.

Mogli su birati između iX2, iX, i5 i7 među električnim inačicama, kao i XM među hibridima. Najskuplje su odabrali Lucas Vazquez i Vinicius Junior, koji su se odvezli kući u BMW-u i7 M70 xDrive vrijednom 186.650 eura i sa 659 konjskih snaga.

Kylian Mbappe i Jude Bellingham odabrali su BMW XM, vrijedan 179.000 eura sa 653 konja, baš kao i naš Luka. Rodrygo, Dani Carvajal, Thibaut Courtois, Dani Ceballos, David Alaba i Fran Garcia kopirali su kapetana i dvije najveće zvijezde.

Arda Güler, Brahim Diaz i Eder Militao poželjeli su BMW i7 xDrive 60 koji ima 544 konjskih snaga i koji je koštao oko 139.550 eura, a Andrij Lunin, Federico Valverde, Eduardo Camavinga i trener Carlo Ancelotti odlučili su se za BMW i5 M60 xDrive, koji pogoni 601 konjska snaga, a vrijedan je 114.450 eura.

Endrick i Ferland Mendy sjeli su u BMW iX xDrive50 s 523 konja koji košta 108.650 eura, a Jesus Vallejo BMW i5 xDrive 40 vrijedan 79.500 eura s 394 konjske snage.

Antonio Rudiger i Aurelien Tchouameni odlučili su se za najskromniju varijantu - BMW iX2 xDrive30 od 58.550 eura i 313 konjskih snaga.

 

Poplave u Jablanici u BiH FOTO Scene užasa iz BiH šokirale mnoge: Oglasio se i HŠK Zrinjski divider

Hrvatska nogometna reprezentacija Nova postava Vatrenih: Koga će Dalić forsirati i kako spojiti Petra Sučića i Baturinu? divider

Marko Livaja i Martin Baturina Kao dječak fotografirao se s Livajom: Danas igra za Dinamo i traže ga velikani divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta