Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
genijalno

VIDEO Modrić jednim potezom uništio zvijezdu Liverpoola: Naklonio mu se i Ancelotti

Luka Modrić po tko zna koji put oduševio je navijače Real Madrida.

Luka Modrić i James Milner (Foto: Guliver image)

Nogometaši Real Madrida deklasirali su Liverpool i s ukupnih 5:2 prošli u četvrtfinale Lige prvaka.

Madriđani su još jednom pokazali da su potpuno druga momčad u Europi, nitko im nije ravan, a u srijedu navečer slavili su 1:0 i po tko zna koji put oduševili navijače.

Navijače je ponovno oduševio i Luka Modrić. Kapetan Vatrenih igrao je do 82. minute, a na izlasku cijeli stadion je ustao na noge i pljeskom ispratio svog miljenika.

Modrić je dominirao protiv puno mlađih zvijezda Liverpoola. Englezi mu ništa nisu mogli, a Luka je vodio ritam utakmice.

Navijači Hajduka u Dortmundu Informacije za navijače Hajduka: Samo stajaća mjesta u Nyonu, ulaznice se mogu rezervirati divider

Posebno je viralan jedan potez s utakmice. Modrić je sjajno prevario Trenta Alexander-Arnolda. Jedan od najskupljih nogometaša današnjice zujao je okolo nakon što mu je Modrić prodao lažnjak. Potez možete pogledati OVDJE.

Ancelotti oduševljen, ugovor nije upitan?

Modriću u lipnju istječe ugovor u Real Madridu, mnogi su ga selili na razne destinacije, no njegova jedina želja je ostanak u Madridu, gdje želi i završiti karijeru, više je to puta naglasio.

Lukša Jakobušić i Aleksander Čeferin Navijači Hajduka mole Čeferina: ''Dovedi nam završnicu na Poljud, izvrsna ti je prilika'' divider

''Camavinga obožava igrati s Modrićem i Kroosom. Osjeća se sigurno i ugodno. Dopustite mi da kažem jednu stvar. Modrić i Kroos ne igraju u prvom sastavu zbog svojih velikih karijera. Igraju jer to zaslužuju. To je to. Pohvalio bih još i Nacha, bio je jako dobar'', rekao je talijanski stručnjak na klupi Real Madrida.

Marca: Vratite na 62. minutu i pogledajte Modrića

Španjolska Marca hvali Modrićev potez pored zvijezde Redsa.

"Predivno. Vratite utakmicu na 62. minutu i pogledajte što je Modrić napravio Arnoldu. Kakav sombrero! Tehnički resursi Hrvata su neograničeni, a njegov potez iz 62. minute podigao je Bernabeu na noge. Njegov centaršut je pronašao Fedea, čiji je pokušaj glavom okrznuo gredu. Bernabeu ne bi oprostio Modriću da ne produži još jednu godinu", napisala je Marca.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider