Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije skupo

Informacije za navijače Hajduka: Samo stajaća mjesta u Nyonu, ulaznice se mogu rezervirati

Možda i najvažnija informacija za sve koji žele u Švicarsku je ta da se ulaznice mogu rezervirati e-mailom: UYLFticketing@uefa.ch.

Galerija Navijači Hajduka u Dortmundu Navijači Hajduka u Dortmundu Navijači Hajduka slave s juniorima +7 Dortmund - Hajduk

Od 21. do 24. travnja u Nyonu se igra završnica juniorske Lige prvaka. I Hrvatska će prvi put u povijesti imati svojeg predstavnika. Mladi nogometaši Hajduka plasirali su se u Nyon uz Milan, AZ i Sporting.

Hajduk igra protiv Milana u polufinalu 21. travnja, još se čeka samo točna satnica, termini su 14 i 18 sati. Nakon plasmana u polufinale navijači Hajduka počeli su planirati put prema Nyonu. Interes je stvarno ogroman, a UEFA je još u siječnju objavila da je u prodaji samo četiri tisuća ulaznica, i to za stajaća mjesta.

Tribina od 860 sjedala nije u prodaji, tu će UEFA smjestiti delegacije klubova sudionika i svoje goste koji stignu na završnicu.

Navijači Hajduka u Dortmundu Mnogi ostali u čudu zbog više od pet tisuća Hajdukovih navijača na juniorima u Dortmundu divider

Prodaja ulaznica isključivo je moguća na sportskom centru Colovray u Nyonu, a cijena je pristupačna, samo deset franaka za odrasle, djeca mlađa od deset godina ne plaćaju, no ipak oni stariji od četiri godine moraju imati ulaznicu.

Prodaja ulaznica je od 11. do 14. travnja, a drugi krug je od 17. do 20. travnja u slučaju da se ne prodaju sve ulaznice.

Ako slučajno ostane još ulaznica i nakon tih datuma, navijači Hajduka mogu ih kupiti i na dan utakmice.

Možda i najvažnija informacija za sve koji žele u Švicarsku je ta da se ulaznice mogu rezervirati e-mailomUYLFticketing@uefa.ch.

Navijači Hajduka nadaju se promjeni lokacije

Brojni navijači Hajduka žele na završnicu. Zainteresiranih je puno više od četiri tisuće dostupnih ulaznica. Zapravo, tu se radi i o manjem broju ulaznica jer je i navijačima ostalih klubova dostupna rezervacija.

Još smo ranije pisali da ne bi bilo loše da se završnica prebaci na obližnji stadion u Ženevi koji prima 30 tisuća gledatelja i tu UEFA neće imati problema s manjkom ulaznica, a zacijelo je i sigurnosno sve bolje organizirati na takvoj lokaciji, no svake godine završnica se igra u Nyonu i veliko je pitanje hoće li UEFA i razmisliti o promjeni lokacije. Navijači Hajduka čak nude Poljud za organizaciju turnira.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider