Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pripreme za Cipar

Vratio se kapetan, ali trening u utorak navečer propustila je zvijezda Dinama: Vatreni imaju problema u obrani

Ovog petka, u 20:45 Hrvatska gostuje na Cipru gdje igra utakmicu 7. kola kvalifikacija za Katar.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči dvoboja s Ciprom za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar, hrvatska nogometna reprezentacija odradila je na trening na kojem je bio i kapetan Luka Modrić

Budući da je propustio rujanske kvalifikacije, Modrić je posljednju utakmicu u dresu reprezentacije odigrao na Europskom prvenstvu protiv Španjolske.

Svi su jedva dočekali njegov povratak u reprezentaciju, što je potvrdio i pomoćnik Vedran Ćorluka. Modrić je sinoć stigao u kamp reprezentacije, a večeras je odradio prvi trening nakon duge pauze.

Nažalost, reprezentacija je uoči listopadskih kvalifikacija ostala bez Josipa Juranovića i Dejana Lovrena, dok Domagoju Vidi nedostaje utakmica. No zato bi na poziciji desnog beka mogao debitirati Josip Stanišić, igrač Bayerna i nova zvijezda "Vatrenih".

gol expired Navijači napokon mogu na gostovanje s reprezentacijom: Za ulazak na stadion moraju ispuniti stroga pravila divider

Upravo ga izbornik Zlatko Dalić vidi u prvoj momčadi za utakmicu protiv Cipra, a možda i protiv Slovačke koja će se igrati u Osijeku, 11. listopada u 20:45.

Nažalost, večerašnji trening propustio je Mislav Oršić koji je osjetio gležanj, tako da nisu htjeli s njim riskirati. Međutim, igrač Dinama trebao bi biti spreman za kvalifikacijski ispit protiv Cipra, ali i Slovačke.

Također, večerašnji trening odradio je i Simon Sluga koji je stigao kao zamjena za ozlijeđenog Ivicu Ivušića.

Inače, obje utakmice možete pratiti na Novoj TV i portalu Gol.hr od 20:45, dok već od 20 sati počinje naša specijalna uvodna emisija.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider