Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Laži"

VIDEO Modrić izgubio na kvizu od suigrača: Podbacio oko Reala, ali jednu je temu rasturio

Hrvatski kapetan Luka Modrić suočio se sa suigračem Lucasom Vazquezom u kvizu i tijesno izgubio 3:2.

Luka Modrić (Foto: Screenshot)

Nogometaši Real Madrida zaključili su domaću sezonu, ali prije godišnjih odmora još ih očekuje veliko finale Lige prvaka protiv Liverpoola. No, za posljednju utakmicu sezone pripremaju se nešto opuštenije jer imaju nešto više vremena pa se stignu i zabaviti.

Klupski djelatnici iskoristili su nešto labaviji raspored i priredili kviz nogometašima Reala, a nasuprot kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića stao je suigrač Lucas Vazquez. Zaigrali su kviz "Laži“, a voditelj je na startu objasnio pravila.

Vinicius, Marcelo, Luka Modrić i Karim Benzema Afera na klupi Reala, rekorder želi Modrićev status i ljutito grmi: "Poslužio sam im kao j****i primjer" divider

On im najprije zada određenu temu, primjerice nogometni stadioni u Europi, pa postavi pitanje. Primjerice, koliko stadiona mogu imenovati u 30 sekundi. Obojica tad mogu najaviti broj koliko bi otprilike mogli dati točnih odgovora. Kad prvi kaže broj, drugi može povisiti "ponudu“ ili prepustiti suparniku neka pokuša.
Uspije li nabrojati onoliko stadiona koliko je najavio, dobiva bod, ne uspije li, bod ide suparniku.

Luka se žalio da Vazquez dobiva lakša pitanja

Prva tema na Realovom kvizu bile su momčadi u ovosezonskoj Ligi prvaka.

"Mogu ih pogoditi deset“, rekao je Vazquez na startu.

gol expired Real Madrid s 200 milijuna eura želi isprati sramotu: Našli su zamjenu za Mbappea divider

Luka je mogao probati pokušati pogoditi barem 11 kako bi mu oduzeo prednost, ali je rekao „neka proba“.

Vazquez je lukavo nabrojao pet španjolskih predstavnika, dva iz grada Manchestera uz koje je nabrojao i Liverpool te dva milanska kluba. Zaradio je bod i prepustio svoj red Luki.

Sljedeća tema bili su gradovi u kojima je Real Madrid osvojio Ligu prvaka. Luka je rekao pet, a Vaquez pustio neka proba:

"Lisabon, Amsterdam, Kiev, Cardiff“, rekao je kao iz topa pa zapeo: „Milano…“, ipak je dodao s istekom vremena i zaradio izjednačujući bod.

Zapeo na Realovim golmanima

Sljedeća tema bili su sportovi s loptom, a pitanje je išlo Vazquezu.

"Koliko sportova koji se igraju s loptom možeš nabrojati“, bilo je pitanje, a Luka se pobunio kako je to prelagano pitanje.

Kylian Mbappe Mbappe kao da se šali s Realom: "Mogu zamisliti njihovo razočaranje" divider

"Pet“, rekao je Vazquez, a Luka dodao "neka proba“.

"Nogomet, košarka, tenis, odbojka i futsal“, nabrojao je Vazquez i osvojio drugi bod.

Na red je došlo pitanje o bivšim golmanima Real Madrida na kojem je naš kapetan nažalost zapeo… Prva ponuda bila je da će ih nabrojati petoricu, ali Vazquez je dvaput dizao ponudu i Luka je na kraju pristao pokušati nabrojati čak devetoricu:

"Bodo Ilgner, Iker Casillas, Keylor Navas, Ruben Yanez, Pacheco, Paco Buyo, Kiko Casilla“, rekao je i dodao Diego Lopez s istekom vremena, ali svejedno nije nabrojao dvoljno i Vazquez je poveo 3:1.

Majstor osme umjetnosti

Poslije sporta, došlo je na red malo osme umjetnosti, a tu je Luka došao na svoje. Zadaća je bila nabrojati što više moguće međunarodnih glumaca ili glumaca, a Modrić je najavio kako će nabrojati osmero:

"Brad Pitt, Johnny Depp, Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Marc Anthony, Denzel Washington, Julia Roberts i Kim Basinger.“

Nažalost, nije bilo dovoljno i Vazquez je odnio ukupnu pobjedu 3:2 i za kraj nominirao Nacha kao sljedećeg natjecatelja, a Luka je vruću kvizašku stolicu prepustio Daniju Carvajalu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider