Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Komentirao Vatrene

Srpski napadač najavio Svjetsko prvenstvo: "Sreća je važan faktor, sjetite se Hrvata u Rusiji"

Luka Jović najavio je Svjetsko prvenstvo koje se krajem tekuće godine održava u Kataru.

Srpska nogometna reprezentacija (Foto: Afp)

U ovom prijelaznom roku srpski napadač Luka Jović zamijenio je dres Real Madrida onim Fiorentine i polako diže formu formu pred nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Pobjedom protiv Portugala u gostima, srpska nogometna reprezentacija je osigurala prvo mjesto u skupini i izravan plasman na svjetsku nogometnu smotru, što je, dakako, pojačalo očekivanja srpskih navijača.

Na raspolaganju imaju nekolicinu sjajnih imena, a to se posebno izdvaja u ofenzivnom dijelu momčadi, gdje na raspolaganju imaju Dušana Vlahovića, Aleksandra Mitrovića, Dušana Tadića i ostale.

Ivan Strinić i Kylian Mbappe Bivši Vatreni upozorava Talijane: "Oršić je opasan, ali pazite se još jednog igrača" divider

Srbija se nalazi u skupini G s Brazilom, Šivcarskom i Kamerunom, a Jović je za tamošnje medije otkrio što im sve treba za uspjeh na predstojećem Mundijalu:

"Sreća je važan faktor. Možete dominirati cijelu, ali ako nemate sreće, možete ispasti već u grupi. Isto tako, može biti surprotno. Da preko jedanaesteraca dođete do same završnice, kao što su napravili Hrvati na prošlom Mundijalu", kazao je Jović osvrnuvši se tako na veliki uspjeh Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Na putu do finala Hrvatska je srušila Argentinu, Nigeriju i Island, a onda nakon penala rušila Dansku i Rusiju, dok je u polufinalu nakon produžetaka bila bolja od Engleske.

Nažalost, u finalu je bila bolja Francuska s 4:2.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider