Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Precizan udarac

VIDEO Ivanušec diže formu pred Euro: S ruba kaznenog prostora zabio novi pogodak

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Ivanušec zabio je pogodak za Feyenoord.

Luka Ivanušec (Foto: Afp)

Luka Ivanušec zabio je pogodak u pobjedi Feyenoorda u gostima kod Go Ahead Eaglesa (1:3) u sklopu 31. kola nizozemske Eredvisie.

 

Hrvatski nogometni reprezentativac je preciznim prizemnim udarcem u 33. minuti povećao prednost svoje momčadi na 2:0, a upravo je on bio najzaslužniji i za prvi gol na utakmici sedam minuta ranije.

Naime, u 26. minuti Ivanušec je pucao s vrha kaznenog prostora, lopta je pogodila gredu od koje se odbila u leđa domaćeg vratara De Langea i završila u mreži. Taj je pogodak pripisan De Langeu kao autogol, ali sedam minuta potom Ivanušec je pucao praktički s istog mjesta i pogodio sam donji desni kut nemoćnog vratara.

 

Krajem prvog dijela Edvardsen je smanjio na 1:2 da bi Ueda u 69. zabio za konačnih 1:3

Ivanušec je igrao do 85. minute za Feyenoord koji je ovom pobjedom zadržao barem teoretske izglede za osvajanjem naslova, sada ima 75 bodova, odnosno devet manje od vodećeg PSV-a iz Eindhovena koji je ranije u četvrtak s čak 8-0 kao gost nadigrao Heerenveen. PSV-u stoga u posljednja tri kola treba samo bod kako bi osigurao naslov.

 

Ivanušec je igrao do 85. minute susreta.

Pogodak Luke Ivanušeca možete vidjeti OVDJE.

Roma - Udinese Roma slavila u susretu koji je počeo prije 11 dana: Odluka pala u 95. minuti divider

Stipe Antonijević, reporter Dnevnika Nove TV VIDEO Novi predsjednik povukao prve promjene u Hajduku: Evo o čemu se radi divider

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider