Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Skoro iznenađenje

VIDEO Opasno su visili: Pogledajte kako se Dinamov protivnik spasio blamaže u Ligi prvaka

Ludogorec je svladao Shamrock Rovers s ukunih 4:2 u 2. pretkolu Lige prvaka.

Elvis Manu u dresu Ludogoreca prošle sezone (Foto: Afp)

Nogometaši Ludogoreca nisu se dobro proveli u uzvratnom dvoboju 2. pretkola Lige prvaka protiv Shamrock Roversa. Sve do 91. minute imali su igrača manje i dva pogotka u mreži, a onda ih je katastrofe spasio Cauly pogotkom za 2:1 i odveo u sljedeći krug natjecanja protiv Dinama.

Budući da su prvi dvoboj apsolvirali s tri pogotka u mreži Shamrocka, malo je tko očekivao probleme na uzvratu u Irskoj, ali krenulo je loše.

Već u 21. minuti domaćini su poveli pogotkom Greenea, a početkom drugog poluvremena uslijedili su novi problemi za bugarskog prvaka, kojeg vodi slovenski trener hrvatskog podrijetla Ante Šimundža.

gol expired Istini treba pogledati u oči: Dinamo ne igra dobro, Čačić još luta, Škupi bolji od pola hrvatske lige divider

Prvi pogodak Shamrocka možete vidjeti OVDJE.

Nakon nesmotrenog prekršaja Show je dobio drugi žuti karton, koji možete vidjeti OVDJE, a u 88. minuti dogodio se novi šok za Ludogorec. Emakhu je zabio i drugi pogodak za Irce i unio nervozu u redove bugarskog prvaka.

Drugi pogodak Shamrocka možete vidjeti OVDJE.

Pritiskali su domaćini, tražili treći gol, ali naposljetku su gosti uspjeli zabiti pogodak za smanjenje vodstva i prolaz u 3. pretkolo Lige prvaka protiv Dinama, Prva utakmica 3. pretkola igra se 2. kolovoza u Bugarskoj, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Maksimiru.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider