Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ambiciozan projekt

''Luđak'' poručio Europi: ''Sa željom i mudima koje imamo, možemo pobijediti bilo koga''

Diego Costa smatra da je Atletico Madrid sposoban pobijediti bilo koga sa svojom željom i hrabrošću nakon što je skinuo Real Madrid u UEFA-inu Superkupu.

Diego Costa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Costa je postigao najbrži pogodak u povijesti UEFA-ina Superkupa nakon što je zabio Realu poslije samo 49 sekundi u senzacionalnom prvom poluvremenu. Real je uspio okrenuti rezultat u prvih 45 minuta, ali Diego Costa još je jednom bio precizan za Atletico i pogodio za 2:2 i produžetak u kojem je njegova momčad slavila s ukupnih 4:2.

Govoreći na press-konferenciji nakon utakmice, španjolski je napadač istaknuo:

''Sa željom i mudima koje imamo, možemo se boriti protiv bilo koje momčadi. Bila je to pobjeda koju smo dugo tražili, jako sam sretan.''

''Dobili su dva finala protiv nas, htjeli smo osvojiti europski trofej protiv njih. To je bilo vrlo važno zbog samopouzdanja uoči početka sezone'', dodao je Costa, kojega često nazivaju luđakom zbog svog stila igre.

Atletico Madrid izgleda dobro pripremljen za nove pothvate. Momčad je pojačala nekolicina dobrih igrača poput Thomasa Lemara, Rodrija, Gelsona Martinsa, Nikole Kalinića, Santiaga Ariasa, Jonnyja i Antonija Adana.

Međutim, najveći uspjeh Atletica u prijelaznom roku jest zadržavanje najbolje zvijezde Antoinea Griezmanna, unatoč velikom interesu Barcelone.

''Atletico je uvijek imao ambiciozan projekt, a s dobrim radom i poniznošću možemo doći bilo kamo. Možemo se boriti s bilo kojom momčadi i nadamo se da ćemo nastaviti rasti'', zaključio je Costa.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider