Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Još se nije oporavio

Novi udarac za Dalića: Za ključne dvoboje Lige nacija upitan važan veznjak!

Lovro Majer upitan je za dvoboje Hrvatske u Ligi nacija protiv Škotske i Portugala.

Lovro Majer (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Reprezentativna pauza je gotova, Hrvatska je osvojila četiri boda protiv Škotske i Poljske u Ligi nacija, no ostaje žal za propuštenim. U Varšavi su prosuli važna dva boda, ali i ostali bez Dominika Livakovića, koji je zaradio izravan crveni karton i tako otpao za ključne dvoboje u mjesecu studenom.

Kao da Livakovićev izostanak nije bio dovoljan, sada se pojavila još jedna loša vijest za izbornika Zlatka Dalića. Naime, Ralph Hasenhuttl, trener Wolfsburga, otkrio je kako se Lovro Majer još uvijek nije potpuno oporavio od ozljede.

"Lovro još uvijek ima problema sa zglobom. Trebat će mu još neko vrijeme da se vrati, sigurno tjedan ili dva", kazao je trener njemačkog bundesligaša.

To znači da će se Majer vratiti na teren tek početkom studenog, pa je upitno hoće li biti u konkurenciji za dva važna ogleda Lige nacija protiv Škotske (15. 11.) i Portugala (18. 11.).

Majer je odlično otvorio novu sezonu, u prvom kolu zabio je dva pogotka za Bayern, a onda se ozlijedio u sljedećem kolu kod Holstein Kiela. Na poluvremenu je morao izaći iz igre, šepajući je napustio travnjak, a onda je stigla vijest da ga neće biti mjesec dana.

Nažalost, morat će još neko vrijeme izbivati s travnjaka…

Boris Krčmar Hrvat ostvario veliku pobjedu: Srušio 17-godišnju pikado senzaciju i viceprvaka svijeta! divider

Sydney Wilson UZNEMIRUJUĆE Bivša košarkašica nožem nasrnula na policajca, on je upucao ispred stana divider

Hrvatski navijači u Osijeku UEFA udarila po džepu! Na HNS-ovu adresu stigla "čestitka" za izgrede na utakmici protiv Poljske divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX
Dinamov dvojac večeras je briljirao! 🇭🇷💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX