Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
RENNES NIJE RAVNODUŠAN

Lovro Majer pred velikim transferom: Najbogatiji klub svijeta opako je zagrizao

Francuski mediji raspisali su se o ozbiljnom interesu Newcastle Uniteda za Lovru Majera.

Lovro Majer (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

Vrlo dobre predstave koje pruža otkako je postao članom francuskog Rennesa, obogaćene jako dobrim izvedbama na Svjetskom prvenstvu u Katru, učinili su Lovru Majera vrlo traženim nogometašem.

Robbie Burton Došao je u Dinamo kao kapetan engleskog velikana, a sad odlazi na mala vrata divider

Mnogi smatraju kako je već prerastao Rennes, gdje se prometnuo u jednog od glavnih igrača. 24-godišnji Majer ove je sezone standardan u momčadi koja igra na tri kolosijeka te je u 21 utakmici upisao dva pogotka i tri asistencije, a potvrdio je da jednako koristan može biti u ofenzivnijoj ili defenzivnijoj ulozi unutar veznog reda.

Newcastle traži baš takvog igrača

Upravo takav igrač potreban je Newcastle Unitedu, najbogatijem klubu svijeta te najugodnijem iznenađenju ovosezonske Premier lige. Oni traže pravu podršku svojem glavnom veznjaku Bruni Guimaraesu, kojeg su prošle godine u ovo vrijeme doveli također iz Francuske, no iz Lyona.

Media Foot tako ima informacije o ponudi Newcastlea za Majera, no isto tako dodaju da se igraču ni potencijalnom novom klubu ne žuri, kao što se ni Rennesu ne žuri s prihvaćanjem prve ponude koja ih ozbiljno zainteresira za prodaju hrvatskog reprezentativca.

Kroos, Modrić, Rodrygo i Vinicius Iznenadit ćete se kad saznate tko je Modrićev najbolji prijatelj u svlačionici Real Madrida divider

Dosad su mediji Majera povezivali s mnogima jakim europskim klubovima i borba za njega vjerojatno tek počinje, što bi značilo da cifra koju Rennes može uprihoditi ima potencijal postati sve veća.

Lovru su Francuzi doveli uz odštetu od 12 milijuna eura, a prema Transfermarktu je već sad procijenjen na 22. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider