Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
amigos para siempre

Iznenadit ćete se kad saznate tko je Modrićev najbolji prijatelj u svlačionici Real Madrida

Navijački portal Real Madrida tvrdi kako cijela svlačionica obožava Luku Modrića, ali posebno je dobar sa svojim "sinom" Rodrygom.

Kroos, Modrić, Rodrygo i Vinicius (Foto: Afp)

Legendarni Luka Modrić jedan je od omiljenijih likova u svlačionici Real Madrida, hrvatskog kapetana obožavaju baš svi, ali navijački portal Kraljevskog kluba tvrdi kako je osobito povezan s Brazilcem Rodrygom.

Luka Modrić i Gareth Bale Modrić se dirljivom porukom oprostio od najdugovječnijeg suigrača: "Uživaj u mirovini" divider

Njihove međusobne simpatije dobro su poznate. Zbog velike razlike u godinama Rodrygo Luku zove "tata", jer je malo stariji od njegova oca. Njihov odnos započeo je kao mentorski, ali Planeta Real piše kako se pretvorio u veliko prijateljstvo.

Prijatelji Ramos i Marcelo su otišli

Luka je godinama u svlačionici Reala prijateljevao sa Sergiom Ramosom i Marcelom, s kojima je dugo zajedno igrao u Madridu. Međutim, njih su godine otjerale iz kluba, a Luka malo-pomalo ostaje bez sve više svojih vršnjaka.

Luka Modrić VIDEO Kakav potez Modrića: Vanjskom gurnuo protivniku kroz noge i skoro zakuhao gol divider

Planeta Real dodaje kako je uz Rodryga još vrlo dobar s Karimom Benzemom i Tonijem Kroosom, s kojima dijeli dugotrajan staž na Bernabeuu, no od nove garde najčešće ga se može vidjeti u društvu s brazilskim reprezentativcem.

Luka ga tješio poslije Brazila

Njihov posebni odnos dao se vidjeti i po završetku utakmice Hrvatske i Brazila u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Katru, igrači Selecaa popadali su na travnjak od muke poslije ispadanja na penale, a Luka je odmah otišao do Rodryga i ponudio mu riječi utjehe i očinski zagrljaj.

Modrić i Zidane Španjolci otkrili Modrićev plan po završetku igračke karijere: Želi biti "novi Zidane" divider

Jučer je pak Luka svojem "sinu" čestitao 22. rođendan s velikim simpatijama i tako potvrdio tvrdnje Realova navijačkog portala…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider