Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
je li zabrzao?

Lovrić se javno ispričao navijačima Hajduka: "Molim sve koji su krivo protumačili..."

Nakon kratkog vremena Lovrić je shvatio da mu to nije najbolji potez.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Gorice po prvi put u klupskoj povijesti plasirali su se u polufinale Hrvatskog kupa pobijedivši na svom terenu splitski Hajduk s 3:0 (1:0) u dvoboju četvrtfinala odigranom u utorak.

Dvostruki strijelac za Goricu bio je najbolji klupski strijelac Kristijan Lovrić u 9. i 82. minuti, a za konačnih 3:0 u 89. minuti pogodio je Liberijac Sylvanus Nimely koji je bio asistent kod drugog pogotka.

gol expired Uništio Hajduk pa ga bocnuo na Instagramu: "Friške fritule x2" divider

Lovrić je opet odigrao sjajno protiv Bijelih, a nakon utakmice na Instagramu je objavio već sada spornu fotografiju koja se nije svidjela navijačima Hajduka.

Lovrićeva zaručnica Monika, bivša nogometašica Splita, na Instagramu je objavila montažu Lovrića kao dostavljača fritula hajdukovcima i zapitala se: ''Tko je ovo napravio?'', a najbolji nogometaš Gorice je fotografiju također podijelio na svom storyju.

gol expired Lovrić: "Ispada da najviše volim Hajduk, a Gorica ide do kraja i naslova u Kupu" divider

Nakon kratkog vremena Lovrić je shvatio da mu to nije najbolji potez i obrisao je story, a onda se ispričao Hajduku i njegovim navijačima.

''Molim sve koji su krivo protumačili moj story da razumiju da nisam ni u jednom segmentu uvrijedio Hajduk, već je samo bilo upućeno pitanje tko to radi. Isprike svima koji su to krivo protumačili'', napisao je Lovrić.

Siniša Oreščanin i Kristijan Lovrić o uspjehu Gorice protiv Hajduka

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider