Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
junak gorice

Lovrić: "Ispada da najviše volim Hajduk, a Gorica ide do kraja i naslova u Kupu"

Nakon utakmice za Dnevnik Nove TV govorili su Siniša Oreščanin i Kristijan Lovrić.

Gorica je u četvrtfinalu Kupa nadigrala Hajduk i s 3:0 prošla u polufinale, prvo u povijesti kluba iz Velike Gorice.

Čak dva gola Lovri Kaliniću zabio je najbolji igrač Gorice - Kristijan Lovrić. Sjajni krilni napadač ponovno je oduševio i zabio sedmi gol Hajduku u devet utakmica protiv splitskog kluba.

Nakon utakmice za Dnevnik Nove TV govorili su Siniša Oreščanin i Kristijan Lovrić.

gol expired Čudesni Lovrić uništio snove Hajduka o trofeju: Gorica ide u polufinale Kupa s tri gola u mreži Bijelih divider

''Doživio sam utakmicu kao i svaku drugu. Profesionalizam je to. Izrazio bi veliko zadovoljstvo i zahvalu igračima koju su sve što smo pripremili i ostavili na terenu. Polufinala protiv Dinama je daleko, idemo se proveseliti, a imamo Dinamo za vikend u prvenstvu'', rekao je Oreščanin, a onda je pred kamere stigao Lovrić.

''Kako meni, tako i svima, jako nam znači ovaj povijesni uspjeh. I u subotu smo jako dobro odigrali. Nismo zabili taj jedan gol gdje bi prelomili utakmicu, danas smo to uspjeli. Sretni smo i ponosni, prvi put u povijesti smo u polufinalu'', izjavio je Lovrić.

Novinar Milan Stjelja pitao ga je li ga Hajduk posebno motovira.

Ivica Medo Evo kakve promjene očekuju Dinamo nakon što je s trona sišao Zdravko Mamić divider

''Ma nije. Svaku utakmicu isto pripremam i jednako igram, ali ispada da Hajduk najviše volim, a Gorica ide do kraja i trofeja, svi vjerujemo u to, ali i znamo s kim igramo u polufinalu'', rekao je junak Gorice.

I prije odlične predstave u Kupu izbornik Zlatko Dalić ga je pozvao u reprezentaciju Hrvatske, a trenutno se nalazi na širem popisu za utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider